Hallå igen!
Nu har en till vecka gått. I onsdags var det 5 veckor till den 10 juni, dagen jag (antagligen) lämnar Manistee. Antaligen ska skrivas eftersom jag fortfarande inte fått mina flygbiljetter från Explorius. Men förhoppningsvis blir det ju då. Är ju verkligen ingen tid alls! Och är så fullt upp, tiden bara flyger iväg. 
I måndags kommer jag inte ihåg att jag gjorde något särskilt. I tisdags däremot så gick jag, Dana och Hyo inte till skolan. Vi åkte nämligen ut till en gård en bit utanför stan. Vi hade genom Hyos värdfamilj kunnat ställa upp som volontärer och arbeta med distriktets ISD(funktionsnedsatta) undgomar där. De erbjöd ridterapi, och gjorde massa annat på gården. Det var en jätterolig upplevelse! Vi fick hjälpa genom att gå brevid hästarna och se till att ingen trillade, stödja i allmänhet och bara vara sällskap. Och det var så himla kul och givande! Vi var där från 9 till 3 ungefär. Efter det åkte vi hem till Hyo och åt middag och var med hennes värdfamilj, som är jättehärlig. Onsdag hände inget särskilt förutom att utbytesstudenterna på skolan fotades för tidningen efter skolan. Torsdag, igår, så gick jag och Claudia och solade efter skolan. Ville försöka bli lite brun innan prom. Tyckte inte det hade haft någon effekt först, så kom jag hem och insåg att jag hade bränt mig haha. Men det ser helt okej ut och förhoppningsvis lugnar det sig lite innan prom. Efter det var Claudia hemma hos mig på kvällen. Det var jääääättevarmt ute, nära 30 grader!
Idag så har inte mycket hänt än. Min grupp lagade sushi i cooking, och har aldrig riktigt smakat det men blev JÄTEGOTT! Ikväll ska jag först på en dansuppvisning som Aloras vän har, och efter det ska jag till Onekama som ligger typ 20 min härifrån där svenska urbytisem Clara ska ha födelsedagsfest. Så fullspäckad kväll!
Lär bli en fullspäckad helg i allmänhet, då imorgon är PROM, och har hela dagen uppbokad i princip! Berättar mer om prom inom smart framtid, men ska se till att ta massa bilder! 


Hyo från SydKorea


Jag, Hope och Hyo
jaaag riiider
Hannah, jag och Hyo samt hästen Nana
 

Kommentera

Publiceras ej