Hallå!

Nu har min första och sista amerikanska prom kommit och gått. Hade hört från andra utbytesstudenter att det varit lite halvtråkigt, så hade inga direkt förväntingar. Men hade verkligen jättekul och blev en jättebra kväll med jättefina vänner! Hade en fullsmockad dag minst sagt med få minuters vila, såg ungefär ut såhär:
Jag vaknade som vanlig tidigt, så skypeade lite på morgonen med min pojkvän. Vid 9.30 så träffade jag tjejerna från gruppen jag skulle till prom med på House of Flavors för frukost! Åt hash browns, scrambled eggs, bacon, och pancakes. Suuupergott! Och otroligt nödvändigt med en stor frukost, pga hann inte äta lunch haha. Vid 11 hade vi bokat tid hos ett nagelställe, så vi gick tid och gjorde manikyr och pedikyr. Vi var 5 stycken, och tog oss alla ca 2 h att bli klara. Jag och Claudia åkte då hem till mig, och jag duschade lite snabbt innan vi hade tider för att fixa håret vid 2. Tog mig endast 30 min hos frisören, hade en vision vad jag ville ha och vart jättenöjd! Efter det var jag hemma och fixade lite inför kvällen/natten då vi skulle ha en bonfire hemma hos mig efter Prom. Sedan sminkade jag mig, tog på mig klänningen och så skjutsade min värdmamma mig till the beach för att ta bilder med hela gruppen! Hade sån tur som kunde gå med majoriteten av mina vänner. Vi var en grupp på ca 15 pers, haha. Efter att ha tagit massa bilder på stranden, så åkte vi till Manistee National GolfCourt, där vi skulle äta middag. Var helt sinnessjukt god mat! Godaste jag ätit sedan jag kom hit, nästan. Åt pasta med gorgonzolasås, och till efterrätt vit chocklad cheesecake med hallonsås(seriöst så gott). Efter middagen tog vi massa fler bilder ute på golfbanorna, och efter massa massa bilder så åkte vi till Prom. Det var helt okej dekorerat, de erbjöd mat och dricka och det fanns ett photobooth! Trots halvsketen amerikansk rappmusik som spelades throughout the night så hade jag väldigt kul, dansade massor med fina vänner. Balen började vid ca 8.30, och vid 12 så var det klart. Då åkte hela gänget plus några fler hem till mig för en bonfire! Vi spelade musik, åt s´mores, pratade, skrattade och bara umgicks. Vid 4-5 så hade de flesta gått hem, förutom några tjejer som skulle sova hos mig.
Dagen efter tog vi det väldigt lugnt, städade upp lite efter gårdagen och så. När alla hade gått hem lyckades jag ta 2 powernaps och gjorde ingenting i närheten av produktivt. Idag har inget spännande hänt, jag var förbi posten och vägde några paket som jag ska skicka hem med kläder för att veta hur mycket det kommer kosta. Är svindyrt, haha. Imorgon händer lite annat skoj, slipper skolan i några timmar. Men mer om det senare i veckan! Nu ska jag försöka ge er en bildbomb från prooom.
Roja and Sofia
My favorite brazilian Claudia and me
Goooooaste
Nail place
Claudia striking a pose
nails
Hairdo
First ones at the beach, Hugo, Claudia, Johan, Me, Henry
Me and Claudia
The crew! Övre från vänster: Aleks, Hugo, Louis, Izaak. Nedre från vänster: Henry, Johan, Nick, Dana, me, Claudia, Avery, Mic
My favorites
The guys
Me and Dana
Me and the boys
Representing the Untidet States of America in a group of foreigns
Me and my very much amazing host mom
@ Restaurant
Me and my beautiful Mexican Sofiaaa
cheeesecake
Me and Mic from Thailand
Me and my girls
Från vänster: Louis, Skyler, Roja, Henry, Sofia, Johan, Dana, Hugo, me, någon som vänder sig om haha, Claudia, Aleks, Mic, Avery
Skyler and me
Johan and I being gangsta as always
Sofia and I
Me and Dana
Me and Hugo
Hahah
Sofia, Aleks and Roja at prom
Trötta 
Oliver och norska Tonje
 
Igår var det för övrigt en månad exkt tills jag lämnar Manistee, dvs endast 4 ynka veckor på onsdag. Vaaaaaaa! Så sjukt.

Kommentera

Publiceras ej