Hallåå.

Måndag! Inget särskilt har hänt idag, haha. Var en vanlig, trött måndag. Vi maxade i deadlift i extreme fitness, och det var väl så spännande dagen vart. Var och kollade på min värdsysters solo i band class nu på kvällen, och jag och min värdfamilj åkte förbi diary queen och köpte smooties efteråt. 
Nu ikväll har jag verkligen varit ledsen över det faktum att åka hem. Eller ja, snarare för allt som kommer med att åka hem. Jag ser ju fram emot att åka hem. Men när man tänker på det lite, tänker på hur det kanske kommer bli, så är det lite läskigt. Att inte veta vart man hör hemma är läskigt. När alla där hemma vant sig vid att vara utan mig, och alla mina vänner här förbereder sig för att göra detsamma. Det är en känsla som är väldigt svår att förklara, antar jag. I slutändan vet jag ju att det kommer bli bra, oavsett vad som händer. Men just nu så känns allt lite läskigt.
Att jag tänker lite extra på detta idag är för att jag imorse fick mina flygbiljetter. Den 10 Juni klockan 5.50 lyfter planet från Traverse City mot Washington. Vilket är en jättedålig tid, haha. Det tar ju 1,5 h till flygplatsen, och jag måste ju vara där 1-2 h innan för att checka in och sånt. Men det är väl sånt som löser sig.
 
Ursäkta känsloinlägget, men idag var en sån dag haha. Ska nu försöka ladda upp resten av bilderna från i helgen!

Haha nästan alla hoppar
Haha en av mina favoritdanskar, vi trillade
Haha favoritbrasilienare, vi trillade också
Before lake michigan
After lake michigan
I nationalparken. Det var vääldigt humid ute, så mitt hår var gigantiskt
Ett random men häftigt moln bildades över vattnet
Haha skylten.. säger i princip att det kan ta 2 h back up om du går ner, och om du inte tar dig upp så får du betala för din egen räddningstjänst
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej