Hallå friends!

Nu är det Söndag igen. Tiden bara flyyyyger iväg. Säger alltid att tiden går så långsamt men det är ju inte alls sant, haha. Kommer snart behöva börja packa ju! Med 2 paket kläder skickade(i veckan förhoppningsvis he he) så hoppas jag verkligen väldigt mycket att jag klarar mig på 2 resväskor. Men men, har 23 dagar att lösa detta på(inte tillräckligt).
IALLAFALL! Helgen har varit fullspäckad. I fredags åkte vi ett gäng och bowlade på kvällen. Det var jag, Skyler, Roja, Sofia, Claudia, Aleks, Johan och Dana. Jag var faktiskt hyffsat okej och kom tvåa efter Johan. Efter bowlingen så gick vi till Pizza Hut och åt. På lördagen så började jag dagen med Skype med pojkvän och mamma.  Fixade lite med paketen som jag skulle skicka iväg, duschade, och förberedde inför kvällen. På kvällen var det nämligen sista mötet med vår CETUSA grupp och kontaktperson. Vi var på samma strand som vi var på vårt första möte, och alla hade med sig mat så vi hade en PicNic på stranden, pratade massssor, badade i Lake Michigan osv. Var inte ens kallt i vattnen! Var ca 20 grader i luften och vattnet var antalgigen varmare än hemma i Sverige. På senkvällen, när vi bara var en liten grupp kvar, så gjorde vi en bonfire och grillade s'mores och spelade hög musik i högtalare och sjöng sönder massa bra låtar. Känder verkligen inte som sista mötet! Var inte ens ledsen, för det känns så overkligt att jag snart sitter på ett plan hem. Kom iallafall hem runt 11-12, och Dana sov hemma hos mig.
Idag, söndag, så behövde vi vakna vid 8 redan för att åka med min värdpappa, värdsyster och hennes kompis till Sleeping Bear Dunes, vilket är en nationalpark ca 2 h bort. Redan vid 9 åkte vi hemifrån, och vi kom precis hem för någon timme sedan, vilket var typ halv 8. Det var jättefint verkligen, ska försöka visa mass bilder!
I veckan har jag faktiskt inte riktigt koll på vad som kommer hända haha. Graduation för vår skola är på lördag, och ska gå och kolla även om jag inte är en senior. 
My girls på bowlingen <3 Självklart är jag den enda som inte är seriös haha
Myself and Skyler in action
Me, Sofia and a wild Johan in the background
My main gangsta
Skyler and Dana
Me and Dana
Halvful men halvsöt bild på mig och Claudia
Dana, Aleks, Sofia, johan, Claudia, Roja, Skyler, moi
 
Detta är alla bilder ni får ikväll tyvärr, haha. Laddar upp resten av bilderna imorn förhoppningsvis, men just nu samarbetar inte min dator och är trött och detta tar för lång tid. Meeen återkommer!
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej