Hello.
Sen sist har jag haft en relativt fullspäckad helg. I torsdags så var jag hemma hos Dana efter skolan, och på kvällen gick vi på hennes värdsbrors konsert. Han går på den katolska skolan här i Manistee, och alla klasser uppträdde med kör och instrument. Efter det åkte vi till nya, stora Meijer, som är en jättestor grej är i lilla Manistee. Sen åkte jag hem och sov, haha.
 I fredags åkte jag, skyler, Louis, Izaak, Claudia, Johan, och dana till Diary Queen och åt glass. Åkte sedan på kvällen och åt med min värdmamma och alla mina tre värdsystrar, då min tredje kom hem samma dag. Min värdmormor och hennes syster var också med. Utöver det tog vi det lugnt. 
I lördags så gick jag på Aloras fotbollsmatch på morgonen, kom hem och duschade och tittade lite Friends innan jag och värdfamiljen åkte till bion för stt kolla Avengers! Jag mötte upp ett gäng kompisar där och efteråt gick vi och åt på TJs. Efter det åkte jag, nick, dana, Johan och Mic hem till Nick och hade en bonfire och såg på film. 
I söndags(igår) så Skypeade jag morgonen, och sen vid 2 så åkte jag till the High School och kollade på band-o-rama som min värdsyster var med i. Det var alltså 5-12 klassernas orkestrar som hade konsert, och det var jättebra! Kom hem runt 6 och efter det gjorde jag inget särskilt.
Idag, måndag, har inget särskilt hänt. Vanlig dag, och efter skolan åkte jag och Skyler och köpte taco Bell som vi åt på stranden, och efter det har jag varit hemma och kollat house of Cards. 
Utbytesstudenterna at meijers!The sisters 

Kommentera

Publiceras ej