Hallå!
Äntligen helg. Tjuvstartade iofs helgen eftersom jag stannade hemma igår, men lika skönt med lördag ändå haha. Har iallafall haft två jätteroliga dagar! 
Torsdag var jag i skolan på förmiddagen. Vi lagade chilli i cooking, annars hände inte mycket intressant. Efter lunch satte vi oss ett stort gäng på bussen mot UP Michigan, St Maurie. Det ligger typ på gränsen till Kanada i the UP. Efter en 4-5 h bussresa var vi framme, och en spännande match slutade i 56-47 till oss vilket kvalificerade oss till state championships! Kom hem ca 2 på natten och var helt slut. 
Fredag stannade jag hemma och sov ut. Efter att ha dragit runt i huset på förmiddagen så åkte jag till skolan med skidutrustning och skidgänget åkte från skolan med buss vid 3. Vi åkte skidor från 4-8 innan bussen åkte hem och det var underbart! 10-15 plusgrader och sol, och jag åkte utan jacka och vantar. Efter skidåkningen åkte vi hem till Ben's hus och hade en filmkväll. 
Idag har jag inte gjort mycket annat än att vakna och lär inte göra mycket annat idag heller som det ser ut just nu. Men det är faktiskt väldigt skönt!Torsdag!

Szleepy
Sofia, Roja, me
Part fp the gang

Johan and his fab poses
Kommentera

Publiceras ej