Hallå!
Nu vecka har kommit och gått. Antingen har jag inte haft tid eller inte haft ork till att blogga, men nu ska jag försöka orka med haha. Har varit en halvt busy halvt lat vecka. Måndag hände inget särskilt, deadlifts i extreme fitness och åkte hem som vanligt efter skolan. 
Tisdag däremot så var det en basketmatch igen, vårt tjejlag hade ju kvalificerat kvartsfinal i state. Istället för att betala för bussen upp så åkte jag i Bryans bil med Ben och Johan. Vi jammade till bra musik hela vägen till mount pleasant där matchen var. Vi förlorade tyvärr matchen, men var en spännande match. Kom hem vid 12-1 nån gång. Dagen efter stannade jag hemma då jag inte mådde särskilt bra.
Torsdag gick jag till skolan igen, men mådde inget vidare. Var dock tvungen att gå eftersom att efter skolan skulle jag och min värdfamilj åka direkt Grand Rapids för att kolla på The SingOff live tour. Det tog oss ca 3 h upp dit, och showen började vid 7.30. Det var jäääättebra! Var alltså 3 acapella grupper som uppträdde, och var grymt. Kände mig som att jag var mitt i Pitch Perfect, för er som sett den. Absolut något av det bästa jag varit med om. Vi kom hem vid 12-1 och jag och min värdmamma bestämde oss för att det var bäst för mig att vara hemma idag igen eftersom jag hade gått och hostat och levt på huvudvärkstabletter hela dagen. Så nu är jag hemma! Jag vaknade vid 9 och har den dess druckit te och ätit halstabletter då min hals inte riktigt vill samarbeta. Så ska ta det lugnt idag och antagligen i helgen med.
Vår hejarklack på matchen 

Såååååå stolt att jag lärt Dana och Nick denna min haha

Allt annat än pigg påväg till Grand Rapids

Jag och Katie
McKenna, Katie, jag, Alora