God jul och gott nytt år!
Hallå igen. Har tänkt på att blogga hela lovet men har inte riktigt lyckats med det. Har inte direkt varit upptagen men njutit av att haft lov, antar jag. Har inte hänt så mycket kul heller och har varit sjuk, vilket har gjort saker lite jobbigt. Uttråkad och sjuk är nog en dödlig kombo som utbytesstudent, haha. Men lite har iallafall hänt. Som vanligt kommer jag inte alls ihåg i vilken ordning och så eftersom jag väntat så länge med att skriva haha, men lite kan jag nog lyckas återberätta.
Julafton Skypade jag ju med min familj. Annars hände inte så mycket under den dagen. Juldagen däremot startade med att Alora, min yngsta värdsyster knackade på min dörr vid typ åtta för att det var dags att öppna presenter! Jag gick ner, vi satte pp oss tomtemössor och vi öppnade julklappar. Jag fick väldigt mycket fint, och mer än man kan förvänta sig som ett tillskott till familjen på det här sättet, så var väldigt tacksam. Gav min värdfamilj en svensk kokbok, te, svenskt julgodis, och lite annat mer personligt som de verkade tycka om väldigt mycket så det blev ju bra! Vi åt efteråt lite frukost, och satt och pratade och lite sånt ett tag innan vi började göra iordning oss. Vid 2 började vi åka mot min värdmammas syster för att umgås lite där, med hennes familj men även deras bror med familj. Vi spelade kort, åt chili(de hade alla lagat och hade en tävling), åt lite mer, körde julklappslek, andra lekar. Var en väldigt mysig kväll och hade en väldigt bra juldag. Kommer inte ihåg vad jag gjorde dagen efter direkt(såklart haha) men någon dag i anslutning till juldagen så åkte vi till Freds(värdpappa) syster med familj och åt mat med hans bröder och familjer. Vi åt god mat och öppnade lite mer presenter och hade det mysigt.
Julaftons morgon


Familjebilder julafton kväll

Nyår var en annan större händelse. Hade vid det laget varit magsjuk och haft det ganska tråkigt så såg fram emot att komma ut ur huset. Vi började iallafall dagen med att åka till Crystal Mountain, ett skidberg här i närheten, och åka skidor! Var första gången för säsongen för mig och var jätteskönt att stå på ett par skidor igen. Var kallt och blåsigt, men förutom mina tår och min näsa så höll jag värmen ganska bra. Efter några timmar skidåkning så åkte vi iallafall hem, för stt sedan duscha snabbt och åka vidare. Vi åkte och åt middag hos min värdpappas syster och hela släkten igen, spelade spel och hade det trevligt. Lite senare åkte vi vidare till min värdmammas vän och var där vid tolvslaget. Innan dess spelade vi spel och skrattade, och sen vid tolvslaget kollade vi på the ball drop i New York. Var ganska häftigt faktiskt.
Dagen efter sov jag, och låg sedan kvar i sängen hur länge som helst haha. Sedan gick jag ner och åt lite snabb frukost innan min värdmamma och några släktingar skulle komma med och vi skulle pyssla lite. Vi hade en idé att måla och dekorera gamla vinflaskor, vilket faktiskt var väldigt kul. Efter det så åkte jag upp till Crystal Mountain för spa! Fick ett presentkort från min mamma i julklapp, så avslutade dagen och började året med en skön massage och en ansiktsbehandling! Väldigt avslappnande. Satt även i ångbastu och drack grönt te som de erbjöd, så hade det vääldigt bra. 
Skidåkning
Min flaska längst fram 

Annars på lovet har jag:
Åkt till Traverse city och shoppat.
Sett sista The Hobbit filmen. 
Ätit middag med mina mysiga tjejer.
Tagit tag i en möjlig resa snart framöver.
Varit på filmkvällar.
Skypeat med saknade vänner.

Lugnt lov somsagt! Och nu njuter jag av sista lovdagen med ångest och vemod. 

Kommentera

Publiceras ej