Hallå!
Haft en vecka, eller ja ett par dagar, med fullt upp. Tisdag var det en vanligt dag avslutad med träning, och också danska Emilies födelsedag dvs tårta under lunchmötet med vår kontaktperson! 
Onsdag, igår var det en relativt vanlig dag. Var ingen träning för att vi hade ett meet, så hann hem emellan skolan och "matchen". Hemma upptäckte jag att ett paket som mamma hade skickat hade kommit, så åt lite svensk godis(nappar) innan jag åkte iväg igen. Matchen var kul, brottades inte själv men laget gjorde bra ifrån sig. Vi mötte två olika skolor så tog ett tag, men efteråt åkte iallafall de flesta i laget till Pizza Hut. Åkte hemifrån ca 5 och kom hem 10 nån gång så tog ett bra tag. 
Idag, var det en vanlig skoldag med . Efter skolan åkte jag hem direkt så att jag kunde skypea med min lillasyster på hennes födelsedag, och även med min pappa lite. Var väldigt mysigt. Efter det har jag packat lite för Hawaii. 
På tal om det så är det mycket möjligt att detta är sista gången jag bloggar iallafall innan Hawaii. Antagligen under Hawaii också, eftersom hi lär vara upptagna. Men ska försöka ta massor med bilder som jag förhoppningsvis kan ladda upp här! Åker tidigt lördag, klockan 3 på morgonen, mot Grand Rapis flygplats. Kommer resa hela dagen. Kvällen innan är det även avskedsfest för Sebastian, så får se hur pigga jag och Dana är haha. Men är otroligt taggad!
<333


Pizza Hut

Vi hörs snart älskade Sverige vänner och familj! Hoppas ni får en fin vecka! Jag saknar er.