Hej!
Nu har jag börjat skolan igen efter ett lite längre lov än förväntat. 
Alla hjärtans dag var det ju snöstorm, så slutade med att vår el och värme i huset gav upp. Jag åkte därför in till Dana och sov hemma hos henne tillsammans med Vera, en kinesisk utbytesstudent. Vi kollade film och pratade och hade en mysig alla hjärtans dag kväll. 
Söndag så gick vi till kyrkan med Danas värdfamilj. Var en katolsk kyrka så gick till lite annorlunda än vad jag är "van vid" vid, från den kyrkan jag och min värdfamilj brukar gå till. Det var häftigt att se dock. Efter det åkte vi tillbaka till Dana ett tag, men både dana och jag började känna oss ganska dåliga så åkte hem ganska tidigt. Efter det så gjorde jag inte så mycket förutom att sova för att må bättre haha.
Måndag var menat att vara vår sista lediga dag, men tisdag hade skolorna problem med värmesystemet på skolan vilket inte gick ihop sig med vädret direkt så vi fick stanna hemma. Idag, onsdag, så gick vi äntligen(haha japp, äntligen) till skolan. På spanskan hade vi ett "prov" på glosor, i cooking åt vi bullar, engelska hade vi vikarie och gjorde inget särskilt, matte gjorde vi knappt något heller, maxade i Squats i extreme fitness, fabler i creative writing. Efter skolan tränade jag och Roja lite mage och nu är jag hemma och ska förhoppningsvis snart äta middag. 


Kommentera

Publiceras ej