Hallå!
Ny skolvecka är över. Har inte hänt så jättemycket spännande, vad jag kommer ihåg. Har i min extreme fitness klass börjat vecka ett efter vi maxade i vikt, så har haft världens träningsvärk hela veckan. I tisdags efter skolan åkte jag, Roja, Bryan och Skyler till pizza hut och åt mat. I seminar har vi haft ACT prep hela veckan, dvs förberedelse för ACT vilket är typ som ett högskoleprov som alla juniors måste ta. Idag spenderade vi också typ 2 h av vår half day att fylla i massa papper inför provet och det måste vara det tråkigaste jag varit med om haha. Ingen av utbytesstudenterna vill riktigt ta provet eftersom det varken kommer hjälpa eller skada betyg och kommer aldrig få användning av det, men vår kontaktperson tycker att det är viktigt så inte mycket att välja på där. 
Annat som hänt är att min värdsyster, eller ja båda två som går på college kom hem igår för att stanna i nån vecka. Den yngsta av de äldsta, McKenna, har dock varit i Costa Rica i 6 månader ungefär och kom hem igår, så det var kul. Idag åkte jag, Johan, Roja och Bryan och åt taco Bell efter skolan och åt lunch. Efter det åkte vi runt ett tag och nu är jag hemma och kollar på a beautiful mind med mina äldsta värdsystrar. Ikväll ska vi på middag för att min värdmormor fyller år, ska bli mysigt. Annars har jag inte många planer!
Angående rubriken så har det hela veckan varit ungefär -20 grader som att det vore mitt i vintern. Så alla ni svenskar kan ta och uppskatta svenska värdet lite mer, tycker jag haha.
Enda bilden jag tagit inser jag nu haha,E and Roja