Hallå!
Nu var det väl typ två veckor sedan jag bloggade, så kände att det var dags att berätta lite om var som har hänt. Det enda som egentligen hänt som gjort att så mycket saker har pågått är det faktum att mina värdföräldrar ska skilja sig. Min värdmamma berättade det för mig söndagen för 2 veckor sedan. Redan någon timme efter att hon berättat så började vi flytta över saker till hennes nya hus som hon hade köpt. Då var det tänkt att vi skulle flytta till det nya huset(jag, min värdmamma och Alora) den här helgen, men redan förra helgen ville min värdmamma börja sova där så jag packade ihop och drog dit. Huset är inne i stan och har obegränsat wi-fi vilket innebär att jag är nära till alla mina vänner och inte behöver betala löjliga mängder pengar för wi-fi längre, vilket är positivt. Min värdsyster har tagit det relativt bra, vilket såklart är bra. Själv så känner jag mig inte särskilt ledsen, men det är absolut en konstig sits att vara i för mig och det är en ganska obekväm situation att gå igenom med någon annans familj än sin egen. Men ja det var det, anledningen till stt jag inte riktigt hunnit blogga. Annars har detta hänt:
Vecka 1 
Måndag - var hemma med feber igen. På eftermiddagen tog min värdmamma mig till doktorn, och tog blodtest bland annat. Fick tillbaka det dagen efter och de kom fram till att det bara var ett virus så skrev ut antibiotika till mig.
Tisdag - gick jag till skolan igen. Efter åkte jag, Dana, Nick, Izaak och Skyler till Diary Queen. Resten av kvällen spenderades fram och tillbaka från nya huset med grejer.
Onsdag- skola som vanligt, var med Izaak, Nick och Dana efter skolan innan vi flyttade lite mer saker till huset. 
Torsdag - skolan, åt middag hos Dana, åkte och kollade fotbolls match som vi förlorade 8-0 och hängde lite på mcdonalds med vänner. 
Fredag - halvdag i skolan, åkte med Dana till Grand Rapids tillsammans med hennes värdmamma. Vi var framme runt 3, åkte till hennes värdmammas vänner och kollade på hästar och körde golfbil. Efter det åt vi middag på On The Border vilket är en mexikansk restaurang, och det var jättegott. Efter maten spenderade vi 2 timmar eller så i shoppingcentret, köpte en kofta och en byxdress från H&M.
Lördag- spenderades i Grand Rapids. Vi sov på hotell, vaknade och åt våfflor, och åkte sen för att fixa vårt smink hos en kompis till Danas värdmamma. Efter det hade vi en shoppingdag, köpte ett par Toms, ett par balskor och två t-shirts från pacsun. Kom hem till Manistee runt 9 på kvällen och då gjorde jag inget särskilt. Det var första natten i nya huset. 
Söndag - spenderade jag i gamla huset med att försöka packa alla mina saker. Efter några timmar insåg jag att jag kommer behöva skicka hem en del kläder för att få med mig allt i 2 resväskor utan övervikt haha. På kvällen var jag hemma hos Izaak och kollade på Game Of Thrones.
Måndag - tisdag kommer jag inte ihåg att jag gjorde något efter skolan. Onsdag så var jag, Roja, Izaak och Skyler på pizza hut och åt på kvällen. Torsdag fick vi tv och internet till huset, så jag kollade serier på eftermiddagen och så tog jag och Dana en promenad på kvällen i solnedgången.
Igår, fredag så åkte jag och skyler till Ludington(30 min bort) för att köpa lite grejer på Walmart. Duschade sen och gjorde mig iordning för en middag som jag, dana och hennes värdfamilj skulle på. Det visade sig, när jag kom dit, vara ett PRO-life evenemang, dvs anti abort. Eftersom jag är PRO choice tyckte jag att detta var lite sådär, och efter att ha pratat med en tant som inte tyckte att evolutionen existerade samt var arg för att homosexuellt äktenskap kanske skulle bli lagligt så bestämde jag mig för att det inte var någon vidare kul kväll. På kvällen sov jag hos Dana. 
Idag har vi hittills gått en promenad in till downtown och ätit frukost på House of Flavors. Var jättegott! Nu ligger vi mest och slappar, och har inga direkt planer för idag. 
Bildbomb följer

Fick tillbaka mitt ACT, fick 23 vilket är bättre än typ 70 procent av resten av USA så är nöjd
efter diary Queen(glass ställe btw)
i Grand Rapids hade de flaggor 

Hästar


golfbil


Restaurang

twinning


Makeup

Lunch
@ World market med lite svenska godsaker

Pizza hut

Promenad
innan middagen igår


House of Flavors

Kommentera

Publiceras ej