Hallå!
Angående rubriken så är det exakt 6 veckor idag tills jag flyger mot Washington. Vilket knappt är någon tid överhuvudtaget! Kan inte bestämma ifall jag är mer taggad, stressad eller ledsen haha. Känns som ingen tid alls, och bara att hinna packa samt skicka hem kläder som inte får plats i resväskan(hehe) känns helt omöjligt. Känns som att det kommer gå hur fort som helst, och vet inte om jag tycker stt det är bra eller dåligt. Är jag mentalt förberedd eller inte, liksom? Haha.

Lördag spenderades iallafall hos Dana, vi gjorde middag(sallad och kände oss superhälsosamma), tillsammans med Nick och Izaak. Sen såg vi på film också. Söndag tog jag det lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen åkte vi ut till min värdpappas hus för att städa ut mitt rum ordentligt. Det gick snabbt och smidigt. På kvällen var det hemrrsemöte med alla utbytesstudenter plus värdfamiljer. Det pratades om massa saker som man kan tänkas behöva veta innan hemresan. Det var lite sorgligt, men vägrar börja gråta redan haha. Alldeles för tidigt(vill jag intala mig). Mötet hölls däremot i en spelhall, så efter mötet krossade jag killarna i Tekken 4(girlpower wooo) och krossade absolut ingen i laserdom/lasertag pga var jättedålig. Men det var jättekul verkligen! 
Efter det har väl veckan flytit på utan större händelser. Min värdsyster Katie är hemma från college den här veckan, så vi har styrt lite med huset och umgåtts. Idag(onsdag) efter skolan så drog jag, Claudia och Josh till Diary Queen och köpte glass. Efter det har jag sovit lite, och inget mer spännande har hänt haha. Tisdag var det förresten en talang show på skolan, som Mic från Thailand deltog i. Han sjöng och var riktigt duktig! Annars var väl showen sådär, haha.Krossade dem alla heheh

Haha Johan <3

Kommentera

Publiceras ej