Hej! 
Ber om ursäkt för min apdåliga bloggning, men har hänt en hel del sen sist och kommer förklara lite närmare om några dagar när jag har internet igen. Så länge så tänkte jag svara på lite random frågor till utbytesstudenter i USA, för tänkte att det kankse kan vara intressant för någon haha. 
 
1. Har du levt den amerikanska drömmen?
Ja och nej. Har ju deltagit i skolsporter, ätit asonyttig mat, hängt på snabbmatsrestauranger och upplevt schoolspirit, men vet inte om min skola är den ideala "American High School" från filmerna liksom. Alla hatar till exempel the cheerleaders, inte för att de är pupulära - utan för att de är rejält dåliga haha. 
 
2. Har du lärt dig att gilla rootbeer?
Nej! Tycker inte om det alls, haha. Fattar inte varför amerikaner älskar det så mycket. En populär dessert de har är "rootbeer float", vilket är rootbeer med grädde på toppen. Aa, ni hör ju.
 
3. Tog du "study hall" som en klass? 
Tyvärr inte, hade gjort det om det fanns på min skola! En timme till att göra inget särskilt låter ganska härligt.
 
4. Har du fått frågan om ni har ett eget språk i Sverige?
Haha, jaa. Av någon anledning så tror de att vi pratar engelska med varandra i Sverige. Har blivit frågad flera gånger; "So, what language do you speak over there?" eller "Oh so does everyone know Swedish over there then? How much Swedish do you know?" "You talk in Swedish to your firends ALL THE TIME?!"
 
5. Är du glad över ditt beslut att du åkte?
Det är jag. Kan nog säga att jag aldrig riktigt ångrat att jag åkte, även fast jag tyckte det var väldigt jobbigt i början.
 
6. Har du gjort något under ditt utbytesår som du ångrar?
Nae det kan jag faktiskt inte säga att jag har. Spenderat lite väl mycket pengar inne på Victorias Secret, kanske.
 
7. Vad är ditt bästa minne från utbytesåret?
Hawaii, New York, min och Danas trip to Grand Rapids(som ni inte hört om än), alla footballgames och bonfires i början, och alla utbytesstudentträffar.
 
8. Vilka stater har du besökt under ditt år?
öh, stater vet jag inte riktigt. Sen jag kom hit har jag varit i New York, Hawaii, och LA(på flygplatsen hahah), annars har jag varit stuck here in Michigan.
 
9. Har du gått på en typisk amerikansk dejt?
Om man ska räkna med min dejt på homecoming så, ja.
 
10. Har du gått upp massvis i vikt? 
Njae vill jag inte påstå. Tränade ganska mycket i början så gick inte upp särskilt mycket alls, men efter jul gick det lite utför. Max 5 kilo dock, vilket jag tycker är helt okej. 
 

Kommentera

Publiceras ej