Hallå!
Har inte orkat/hunnit skriva i helgen, men nu så. I lördags gjorde jag faktiskt nästan ingenting, mådde inte så bra. Börjar nämligen bli sjuk, vilket suger. Det blev minst sagt en deppardag. I söndags däremot hade jag mer att göra. Började med att gå till kyrkan, där vi var tvugna att vara vid 10 redan så ingen sovmorgon för mig. Där började jag med youth group vilket var en liten grupp med High School students och en "lärare". Det var lite mer intense än vad jag hade tänkt mig när det gäller religiöst prat osv, kanske för att jag är så ovan vid sådant men ja. Det började med att alla i gruppen skulle berätta var de hade sett Gud i sin vardag i sommar, vilket jag inte riktigt kände att jag kunde göra. Sen under själva gudstjänsten så sjöng vi massa psalmer och lyssnade på prästen och bad väldigt mycket. Vi gjorde också den där ceremonin med vin och bröd. Även fast det var en häftig upplevelse så kände jag mig helt klart lite utanför mitt element. 
Efter det åkte vi iallafall och gjorde some canning, vilket typ är som att konservera. Spenderade några timmar med att skala majs, koka majs, skära majs och få ner det i burkar. Det var faktiskt ganska kul, haha. Senare på kvällen var det ett möte för alla utbytesstudenter i närområdet! Var tre killar som jag kände igen från campet i New York fakiskt, vilket var lite sjukt. En av dom killarna går till och med på min skola. En av dom var också svensk så honom kände jag ju lite! Det var ett helt okej möte med ett litet försök till en lek i slutet som inte gick allt för bra. Det var både studenter+familj så vi var en hel del människor! Efter det tog jag och familjen en promenad längs stranden och piren, och på vägen hem åt vi middag(glass). 
Idag har jag varit i skolan. Hade glömt mitt schema hemma med alla klassrum osv, men lyckades hitta ändå! Misslyckades dock helt med att förstå hur min spanska online kurs ens funkade, så kommer behöva hjälp med det imorgon. Annars så hade jag team Sports vilket som vanligt är kul och jag är som vanligt inte särskilt bra alls. Nu har jag precis ätit och ska ta det lugnt hela kvällen och sen sova tidigt! 
Vi rensade majs 
Vi skar massa majs 
Och vi hade tillslut en väldig massa majs 

Mötet var nere på stranden i ett strandhus

Jag och min värdmamma Karen ute vid piren!
Det var jättefint 
Min oreo och brownie mjukglass med grädde och chokladsås. Galet god men var helt spyfärdig efteråt haha

1 kommentarer

Susanna Maria J

09 Sep 2014 07:35

Fina bilder :)

Svar: Tack så mycket! :D
Lina Hellman

Kommentera

Publiceras ej