Hej! 

Skulle bloggat igår men var alldeles för trött när jag väl kom hem, så det blev inget. I lördags åkte jag, Rebekka och Bryce till Traverse City(stad 1,5 h bort) för shopping! Hittade det mesta jag behövde, så blev jättebra. Hade jättekul också! Stackars Bryce fick gå med oss i alla möjliga affärer, men han verkade ha det ganska bra ändå haha. På vägen hem stannade vi på K-mart och jag och Rebekka köpte mängder med onyttigheter inför vår filmkväll. Vi åt också en cheeseburger pizza, och det var faktiskt gott. Sen hade jag och Rebekka världens mysigaste kväll/natt och kollade alla High School Musical filmer + meangirls. Vi var uppe typ halva natten för att vi ville fota soluppgången, men vi somnade innan det hände haha. Vi var iallafall helt slut dagen efter, men lyckades iallafall ge oss ut till stranden och fota lite! Runt 3 åkte jag hem och efter det fick jag inget gjort alls. 
Köpte:
 Refill för min mobil haha. Köpte för 3 månader så att jag slipper göra det så ofta.
Söt tröja, Hollister
Vans!!
Strumpor, haha
Träningslinne från Victorias Secret. Texten är en Mean Girls referens för er som kanske inte vet det haha
Träningslinne från VS också
Träningsbyxor från VS(surprise surprise)
Världens coolaste vattenflaska!
Påväg till stranden
Färgglada stolar
Stranden, Lake Michigan!
FotografeN
Tycker om mina nya skor lite för mycket
Min fina tyska vän
 
Idag inledde vi förresten Homecoming Week! Varje skoldag har olika klädteman, och idag var PJ day=pyjamas hela dagen=underbart. Sen är själva homecoming dansen på lördag. Vi hade också istället för seminar assembly och lekte massor med lekar(eller ja några elever gjorde det vill säga) som tillexempel toiletpaper dodgeball och dragkamp. Efter det så tränade jag och Rebekka, och efter det åt vi på Subway. Det skulle varit Powder Puff football game, vilket är american football men för tjejer, MEN det regnar som bara den så det blev inställt. Nu ska(eller iallafall borde) jag plugga, då jag har ett "paper"(en miniuppsats) i film study som ska vara inne imorgon. Av någon anledning så hade inte läraren sagt detta tidigare. 
All dressed up for PJ's day. Hade inte pyjamas, hade sweatpants istället just för att jag bara har ett par långa pyjamasbyxor haha
 
Imorgon är det college T-shirt day, inte lika bekvämt men får väl gå. Ska förresten snart göra ett lite bättre inlägg om skolan och vilka classes jag läser för har insett att jag varit lite oklar med det, haha. Om jag nu kommer ihåg att göra det vill säga. 
 
 
 

1 kommentarer

Emma

09 Oct 2014 09:59

Hur mycket kostar Vans i USA? :)

Kommentera

Publiceras ej