Hallå! Har fått "klagomål" på att jag inte bloggar tillräckligt ofta haha, så tänkte slänga in ett inlägg även fast jag inte har något jättekul att skriva. Veckan har flytit på och det känns som att det enda jag gör är att gå i skolan och sova. Är jättetrött hela tiden, antagligen på grund av cross country som minst sagt är en omställning i träningsvanor då det 1. Är varje dag efter skolan, 2. Är långdistanslöpning och jag tycker inte ens om att springa dvs brukade inte heller springa hemma och 3. Det är mycket möjligt att jag är allergisk mot min värdfamilj's hund eftersom min astma är ordentligt krånglig. MEN det är ju bara 2 månader kvar av säsongen så, vi får väl se! På team Sports har vi börjat med "tag football" vilket är amerikansk fotboll utan tacklingarna typ. Jag är dock inte så bra överhuvudtaget, men det är ju iallafall kul. På film study kollar vi på Beautiful Mind som är jättebra verkligen, har sett den förut och skulle kunna se den 100 gånger.
Kul grej: åker en gul skolbuss på morgonen till mitt High School från skolan där Karen jobbar! Är helt ärligt inte särskilt kul alls då bussen är proppfull varje morgon, men det är ju lite American Spirit. Har även dragit på mig min första share of High School drama! Vilket jag antar var helt oundvikligt, haha. Och imorgon ska jag åka och kolla på homecoming dresses! All American. 
Har även härmed ätit upp mina 2 100g marsbou jag tog med mig, inom loppet av 5 dagar. Tog mig alltså knappt 2 veckor i USA att bli chokladsugen! Är härmed chokladlös(ping vänner och familj).
Har inga bilder alls, ska bli bättre på att ta bilder. Have to end this with a shoutout to Skyler who's this funny dude in Team Sports who found my blog and read it through google translate, haha. At least you don't have to translate this part! 

1 kommentarer

Elin 😃😁

11 Sep 2014 08:25

Hörre du, du vet om att dina pikar inte fungerar OM DU INTE GER OSS DIN ADRESS? vill ha den snarast, jsyk😘

Kommentera

Publiceras ej