Hej! 
Har äntligen en lugnt fredag med bara sängliggande. Har haft fullt upp hela veckan och lär ha det i helgen med, så är faktiskt väldigt taggad på att göra ingenting. Det har faktiskt inte hänt så jättemycket "spännande" även om jag har haft fullt upp.
I onsdags var det en vanlig dag som flöt på som vanligt, förutom att vi hade två stycken brandalarm. Om ni tycker att ljudet av ett brandalarm i Sverige är jobbigt så ska ni höra detta, det låter verkligen som hundratals döende kråkor. Det var dock väldigt varmt ute, så det gjorde inte så mycket med brandalarm. Jag och Rebekka skulle egentligen tränat, meeen istället bestämde vi oss för att gå till Taco Bell. Vad vi inte insåg var att det var relativt långt dit och vi kånkade på tunga väskor. Vi hade dock extrem tur och råkade stöta på hennes värdfamilj där vi gick på motorvägen, så de skjutsade oss sista biten. Det var min första gång på Taco Bell och långt ifrån min sista. 
I torsdags hade vi lite mer brandalarm, prov i film study som gick oväntat bra och efter att vi hade tränat så åkte jag,Brandon och Bryan till McDonalds. På kvällen var det ett jv footballgame(typ det sämre laget) och efter det åkte vi ett gäng till stranden och hade kul. 
Idag så hade vi ännu fler brandalarm. Det är typ något fel på det haha, och det höll på att blinka och ringa under hela min engelskalektion när vi hade prov. Det gick dock ganska bra ändå, haha. Hade också prov i algebra som gick bra. Efter skolan så tränade jag och Rebekka och sen såg vi på ett soccergame. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och äter choklad och tar det lugnt! Fick idag reda på att mamma har skickat iväg ett paket till mig, så ser fram emot det!
Brandon is such a gangster 
Footballgame

Haha suddig bild men tycker om den ändå 

Dancing at the beach
Those moves..

Soccer!
Adore these girls 

Imorgon ska jag, Rebekka och Bryce in till Traverse City för shopping! 

1 kommentarer

Susanna Maria J

27 Sep 2014 18:19

Lovely :)

Kommentera

Publiceras ej