Hej!
Råkade precis radera ett inlägg jag suttit med i en halvtimme så ska skriva om det men lär inte orka ta det i detalj haha..
Har haft fullt upp de två senaste dagarna. Igår hade jag skola, sen tränade jag lite uppe i skolans gym och efter det åkte jag, Roja och Rebekka och kollade på homecoming klänningar. Vi hittade en varsin faktiskt, nu behövs bara lite skor och smycken. Efter det följde jag och Rebekka med Karen till en väsk-fest och åt massa brownies och pratade.
Igår hade jag skola( surprise) och det mesta var som vanligt. Det mest ovanliga som hände var väl att de hade en genomgång av lockdown instruktioner vilket var lite läskigt. Efter skolan tränade jag lite på skolans gym, och sen åkte jag hem och tog en powernap. Är så himla trött hela tiden, haha. Sen träffade jag Roja, Rebekka och Bryan för att se på matchen. Där träffade vi också en kille som heter Brandon. Vi stannade bara på matchen tills vi var säkra på att vi skulle vinna(yay), för det regnade och var jättekallt. Istället åkte vi till Big Al's och åt världens godaste men fettigaste pizza. De hade en Tekken spelmaskin vilket var awesome! Efter Big Al's åkte vi ner till stranden ett tag innan Bryan skjutsade alla hem. 
Idag kanske jag ska åka till en stad i närheten med Rebekka och hennes värdfamilj, men vi får se hur det blir.
Rebekka, jag och Roja i regnet
Bryan, Rebekka, jag
Roja och Rebekka
Jag och Bryan spelade Tekken, var väldigt koncentrerad haha
Utbrytisarna <3
Calzone + cheesesauce <33

Utbytisarna och Brandon
Utbytisarna och Bryan

1 kommentarer

Susanna Maria J

13 Sep 2014 19:03

Mysiga bilder :)

Kommentera

Publiceras ej