Hallå! Var alldeles för att skriva igår och Skypade också lite med där hemma så det blev inget. Igår hade jag iallafall första cross country träningen som gick ungefär så dåligt det kunde gå. Vi skulle springa ca 3-5 km, någonstans emellan, och efter halva distansen så fick jag jätteproblem med astman och kände mig svimfärdig så var tvungen att stanna. Eftersom jag redan låg bland de sista(surprise surprise) så slutade det med att jag tappade bort gruppen och fick navigera mig själv tillbaka till skolan. Och de som känner mig bra vet att om det är något jag inte kan så är det att hitta någonstans överhuvudtaget, så kom tillbaka lite sent(underdrift). MEN sånt är livet, började mycket lugnare idag och det gick bättre. 
Något annat jag har gjort idag är hämtat ut min skoldator runt ca 7.30 när jag kom till skolan, suttit i biblioteken i över 2 h pga väntade på att få välja mina classes, och sen valde jag mina classes!  Vid det laget hade halva dagen gått så hann bara gå på tre av dom, vilket helt ärligt inte gjorde mig så jättemycket. Det blev iallafall följande: Food and nutrition 1(cooking basically) 1st hour, Spanish 2(de hade bara 3 online så blir nog repetition) 2nd hour, English 3 3rd hour, Algebra 2 4th hour. Sen har vi lunch på typ en halvtimme max. Emellan klasserna har man bara fem minuter= ingen tid att gå förbi skåpet eller gå på toaletten alls. Efter lunch valde jag Film Study på 5th hour och sen Team Sports på 6th. Efter det är det seminar vilket i princip är egen pluggtid med lärare närvarande att fråga frågor. Film study går typ ut på att man kollar på korta filmer och sen analyserar dom i korta essays, vilket tro det eller ej är en av de akademiska ämnena som jag behövde välja. Det stod nämligen under engelska och verkade betydligt roligare än typ kemi. Team Sports är typ som idrott hemma. Jättekul iallafall! Sen efter seminar så går jag direkt till träningen.
Nu ska jag snart sova faktiskt, även fast klockan bara är typ 20 över åtta. Vaknade ca 5 imorse av att det blixtrade, vilket var -1 h av sömn vilket är alldeles för mycket haha. När jag kom hem så duschade jag, sen åt vi mat och sen åkte jag och Fred och skulle plocka persikor. Det blev dock dåligt väder snabbt så vi åkte förbi hans kompis Bill och fick lite tomater och kollade lite på kattungar istället. Så nu är jag minst sagt slut! 
De hade massa mysiga katter 
Farming community to say the least, till och med staden är typ en stor landsbygd 
Fick med mig några chokladtomater hem.. Lite misstänksam men ska absolut testas 

Kommentera

Publiceras ej