Hej! 
Två händelserika dagar igen, haha. Igår var det fredag och jag tog ett foto inför Yearbook, typ ett skolfoto. De kallade en till the auditorium mitt i en lektion så ett spanska quiz jag höll på att göra fick bli 3 min istället för de 15 det behövde haha. De tog också bara en enda bild, så det blev antagligen inte så bra. Efter skolan följde Dana, en till tysk tjej, med mig hem innan matchen och vi pratade och tog det lugnt. Matchen var kul som vanligt, vi vann och jag blev in public frågad till homecoming. Det var jättesött och verkligen som taget ur en teen movie haha. Det var min kompis Bryce som frågade, och de ropade först ut "Lina från Sverige, titta på läktarna" i högtalarna(på engelska dock haha) och så hade några kompisar ställt sig och höll upp skyltar som stavade ut homecoming?. Så fick jag en blomma! Väldigt amerikanskt, haha. Efter matchen åkte de allra flesta och var lite på Pizza Hut och jag år chicken wings igen, haha. Riktigt bra kväll! 
Bandet spelade i början av matchen, eller ja under matchen för den delen också. En tjej blev faktiskt frågad till homecoming av en kille i bandet genom att de höll upp skyltar och sjöng+spelade "Hey baby, Wanna be My girl". Väldigt sött!

Me and Dana
Dan, Dana, me, Rebekka och Roja. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på tjejen i bakgrunden haha 
Bryce and me
Rebekka and me tried taking a romantic pic. Not too successful
Wings!
Rebekka and me
Skyltarna!

Idag har jag gått upp tidigt för att åka till Muskegon, en större stad 1.5 h bort. Vi kollade först på när Alora spelade soccer, och sen shoppade vi i the Mall. Hade en jättebra dag, men är helt slut! Köpte följande;
1 yankee candle och fick 2 st på köpet haha. De hade en egen affär!
Mössa!
Tröja, Hollister
Sköna byxor, Hollister
Mjukisbyxor!
Munkjacka
Pyjamas och trosor från VS
Tunga påsar
Min nya mjukisdress är jäätteskön

Kommentera

Publiceras ej