Hej! 

Blev inte så många inlägg förra veckan, men ja så blir det väl ibland haha. Helgen har gått jättesnabbt och är inte alls redo för en ny vecka, men det är ju inte så mycket att välja på.
I fredags var det en half day i skolan, vilket innebar att alla lektioner var cut in half och bara var en halvtimme. Vi var alltså klara med dagen innan lunch, vilket var härligt! Efter det åkte jag, Rebekka, Roja, Skyler och Bryan till Taco Bell och åt lunch. Efter det var vi hemma hos Rebekka hela eftermiddagen och kollade Walking Dead, lyssnade på musik och sånt. På kvällen var det soccergame som vi vann 4-1.
 
I lördags så började jag dagen med att Skypa med min fina vän Elin, för första gången sen jag kom hit. Det var härligt! Sen tog jag det lugnt under förmiddagen och drack massa te innan jag följde med min värdmamma in till stan för en Arbonne(hudvårdsmärke) försäljning hon skulle ha. Passade då på att köpa ett par Uggs som jag kollat på ett tag, då det börjar bli kallt här borta! När jag kom hem hjälpte jag min värdpappa och hans kompisar med deras äppelcidermaking ett tag innan Bryce hämtade upp mig, Skyler och Roja och vi åkte in till Luddington för att se på bio. Vi såg Annabelle, en skräckfilm, som var hemsk och jag var livrädd haha. Efter det hade vi en bonfire mitt ute i skogen också, vilket kändes sådär då. Meen det var mysigt!
 
I söndags skypade jag med min pojkvän hela morgonen, efter det har jag tagit det lugnt och hjälpt till lite med äppelcidern. Det är dock jättekallt ute så var inte jättepeppad haha. På kvällen åkte jag in till youth group och umgicks lite med de härliga människorna där. De är så himla välkomnande verkligen och man känner sig verkligen uppskattad när man kommer dit. Efter det kollade jag på premiären av The Walking Dead(yay) som ägde! 
 
Idag har dagen gått fort. Hade en ganska dålig morgon och var sjukt omotiverad, och började morgonen med prov i food and nutrition vilket inte gjorde det hela bättre. Det var ju inte särskilt svårt, men själva konceptet med prov är ju inte kul ändå haha. De hade även under denna lektion en genomsökning av alla skåp med droghundar, så jag vet inte riktigt om de hade fått in något alarm eller vad som hade hänt men de hade iallafall öppnat alla skåp och låtit hundarna sniffa. Efter det gled dagen på, tränade efter skolan och åkte hem runt fem. Det är egentligen en fotbollsmatch nu snart meeen det är regnigt så får se hur det blir med det haha. Behöver också all sömn jag kan skrapa ihop, för hur mycket jag än sover så verkar jag aldrig bli i närheten av utvilad. Verkar dock flera utbytesstudenter ha problem med haha så är ju förhoppningsvis inte mig det är fel på. 
Bild från i fredags in the car mot Taco Bell
Haha må vara fulaste selfien ever, men måste ju ha med gosiga Skyler
Roja haha 
Taco Bell är ju verkligen helt oslagbart, redan ångest över att vi inte har detta i Sverige
My Bekka and me at Chows
Skyped with this lovely one
Min värdmammas Arbonne försäljning
And so before the movies we got some snacks..
And a lil bonfire afterwards
Skypade med denna <3
Jag deltog flitigt i applecidermaking
De hade några äpplen.. Not even joking de hade plockat 32 jäkla säckar med äpplen, ni ser några i bakgrunden. 
De räknar med att få typ 300 gallons med äppelcider. Ingen aning om hur man översätter det till svenska mått men tvivlar inte på att det är väldigt mycket
Det är dock väldigt gott så I don't mind at all
 
Förlåt igen till er tappra människor som faktiskt läser bloggen för 1. mitt klagande och 2. bristen på inlägg. MEN förhoppningsvis blir jag lite motiverad snart igen och då lär det bli roligare att läsa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Elin

14 Oct 2014 20:49

LINA den där bilden är lååååååååångt ifrån okej! 🙈😱🙈🙈🙈

Svar: Johodå 😘😘😘😘
Lina Hellman

Kommentera

Publiceras ej