Hej! Sitter här dagen efter homecoming och är helt slut verkligen. Vaknade och skypade lite, sen gick jag ner och åt frukost(vid halv ett) och har hunnit med att powernapa 2 gånger. Jag hade dock otroligt roligt! De två senaste dagarna har varit fullspäckade. 
 
Fredag: Gold and blue day i skolan, skolans färger. Istället för seminar var det assembly och det lektes massa lekar som vanligt. Efter skolan var det homecoming paraden, där alla classes floats visades upp. Det kronas en vinnare av homecoming av freshmen, sophmores, juniors och seniors baserat på hur det gick i uppklädningen, vem som vann windowpainting(man målade ett fönster downtown), tirehunt(skolan placerade ett blåmålat däck någonstant i stan som skulle hittas) och assmeblylekar. Efter paraden var det ett footballgame, eller ja THE homecoming football game. Vi förlorade dock stort haha, och det slutade med att juniors vann homecoming(yay) istället för seniors vilket ledde till att de var ganska förbannade. Efter det åkte vi till Big Al's och åt stamboli(typ calzone) men alla var ganska trötta och tjuriga så vi åkte hem ganska snabbt haha.
Jag, Roja och Dana innan paraden. Också min outfit of the day haha
Jag och Roja
Emelie and the cheerleaders 
Seniors window
Sebastian, David, Nick
Först kom the band
The cheerleaders
Ronald McDonald
Min engelskalärare, Ms Clemons
Chip
Freshmens float
Freshmens homecoming reps( fråga ej om vilket funktion de hade för har ingen aning )
Sophmores floats ( som ni kanske har märkt så hade varje class ett decade att gå efter )
Sophmores reps
Juniors float
Junior reps
Senior float, orkar ej lägga upp bilder på deras reps för att de hade 5 par som också var in the running for homecoming king and queen
Syriah and Dana
Juniors window
Hostfamily
 
Isak, Roja, Rebekka på the footballgame
Ryan taking a selfie
Chip and the game
Me and Dana. Vi hade typ 3 tröjor+halsduk och mössa pga så himla kallt
Under halftime så kröntes homecoming king and queen
 
Lördag: Homecoming dance! Var en ganska seg dag fram tills dansen, vaknade ganska sent och spendarade förmiddagen med att städa huset eftersom vi skulle ha en bonfire hemma hos mig efter dansen. Vid ca 2-3 så duschade jag och började sminka mig. Vid 4 hade jag ett appointment hos en hairdresser och fixade håret, som blev jättebra verkligen. Sen åkte jag hem och tog på mig klänningen i princip innan Bryce kom och hämtade upp mig. Vi tog några bilder och sen åkte hela gänget+föräldrar till the fire department och tog bilder där inne för att det regnade. Efter det åkte vi och åt(tog hamburgare med bacon och BBQ sauce som var gudomlig) och sen åkte vi runt till Big Al's och Kmart för att fördriva tiden och vi hade a great time. Själva dansen var väl typ som festerna hemma, alla dansade och sjöng och vi hade väldigt kul. Efter dansen slutade vid ca 12 åkte vi ett litet större gäng hem till mig för mat och bonfire, och vid 2-3 någon gång somnade jag.
Fick ett coursage(?) av Bryce. Har även på mig en poncho som mamma skickade via posten med min Sverigeflagga som jag hade bett om, som blev perfekt över klänningen. Tack igen! <3
Me and Bryce did a pretty awesome job matching his shirt and my dress
Roja fick också ett coursage(??). Just take a moment and adore Skylers adorable smile haha
Looking fab
These girls <3
Our handsome dates; Fabian(Germany), Skyler and Bryce! In lenght order and everything haha
Our fab group, couldn't have asked for better company!
"Let's do a silly one"
Typ första gången alla kollar i samma kamera haha
Skyler and Bryce the firemen
Dinner with the germans..
.. And the americans
We played some Spiderman
Met these fellas too
Playing aroung at K-Mart
The only picture from the dance lol, Me Syriah and Dana!
Bonfire Snacks!
Our little bonfire
Hade en hel del hårnålar i mitt hår haha
Oooooch en hel del hårspray. Var tvungen att tvätta håret innan jag somnade, helt kaos. 
 
Idag ska jag inte göra något alls. Har legat i sängen hela dagen och ska nu bara en snabbis till affären med min hostmom. Och imorgon är det back to reality! 

Kommentera

Publiceras ej