Förlåt för att jag inte har kunnat blogga i veckan, men har verkligen varit den mest hektiska veckan hittills. Vilket är lite ironiskt eftersom det var homecoming week förra veckan haha. 
 
Vill börja med att svara på Emmas(antar att det är min systers men var ingen epostadress så oh well)s fråga: Hur mycket kostar Vans i USA? Köpte mina för ca 40 dollar(max, är inte säker exakt) vilket är ca 280 kronor om jag inte är helt ute och cyklar. Så det är antagligen mycket billigare.
 

Hade tänkt blogga i måndags, men var helt slut sen homecoming forfarande så det blev helt enkelt inte av. Dagen gled på ganska mycket som vanligt förutom att jag hade prov i Film Study om den senaste filmen vi såg, som gick helt okej. Hade helt glömt att vi hade ett prov så hade inte pluggat, men skrapade ändå ihop ett B. Vet inte om jag har nämnt det, men det krävs inte mycket alls för att nå de högre betygen här haha. 
 
I tisdags hade jag en väldigt dålig dag helt allmänt. Var fortfarande trött(när är jag inte det dock haha, exchange students problems), och började dagen med IAP prov i 3 timmar. Det är någon slags mätning för staten hur skolan ligger till gentemot andra skolor typ. Det var ett prov i matte som gick ganska bra, och sen hade jag ett i ekonomi. Här skulle det egentligen vara det samhällskunskaps-ämne som man läser, men jag läser ju inget så då bara satte de mig på ekonomi tydligen. Det gick iallafall inget vidare, men läser ju inte ekonomi så lär ju inte direkt skada mitt betyg haha. Efter det hade jag ett review quiz i algebra innan lunch(är typ som ett miniprov inför det riktiga provet för att veta vad man behöver öva på). Efter lunch hade jag också prov i Film Study igen, en scene analyzis där vi fick se en scen och skulle klottra ner alla tekniska aspekter. Såå, en HIMLA massa prov. Slutade också på topp genom att få 3 stenhårda bollar i huvudet under Team Sports, så det slutade med att jag typ somnade under Seminar och sket i att träna efter skolan. När jag åkte hem visade det dock sig att mitt kreditkort äntligen har lyckats kommit fram! Så nu har jag ett fungerande kreditkort! Och jag och min värdmamma åkte och fixade eget internet till min dator, så lite bra kom ju ut av dagen! 
 
I onsdags var inte min dag så mycket bättre(hej å hå vad jag klagar haha sorry). Dagen flöt på helt okej med ännu mer IAP testing efter lunch den här gången. Då testade de i Engelska, vilket gick bra, och i Kemi, vilket ersatte det science ämne som jag inte läser så det gick inget vidare. Efter skolan tränade jag och Brandon vid poolen för lite extra svettfaktor, och efter det var jag ganska slut och drog mig hemåt. Väl hemma visade det sig dock att vår ström/elektricitet inte fungerade. Därmed fungerade inte heller värmen i huset, så jag låg i typ två timmar under mitt täcke och väntade på att någon skulle komma hem. Det visade sig dock tillslut att strömmen inte skulle komma tillbaka förrän idag(torsdag), så vi var tvugna att ta vårt pick och pack och åka någon annanstans och sova. Det slutade med att vi sov hemma hos min kompis Syriah då Karen är kompis med hennes mamma. Så allt löste sig! Hann ju dock inte blogga som jag hade tänkt, uppenbarligen.
 
Idag har inte så mycket spännande hänt heller. Lär ju bli mycket vardag framöver med homecoming over and done. I food and nutrition bakade min grupp peanutbutterbars med chocolate coating, som var jäättegoda. Gjorde inget produktiv i spanskan, och i engelska läste vi mest bok. I Algebra hade jag däremot prov idag, vilket gick bra! Hade en jättegod lunch bestående av en wrap, och det är typ första gången jag inte bara slänger ihop en macka på morgonen pga lat. I Film study gjorde vi en övning där vi skulle "komponera" en egen scen, och i Team Sport körde vi frisbee football men jag, Skyler, Mic och Liam stod mest och larvade oss. Efter skolan tränade jag och Rebekka och efter det gick vi till K-Mart för att fixa ett SIM-kort till hennes nya iPhone! Och nu planerar jag att lyssna på musik och bara ta det jättelugnt. 
Har inget internet på telefonen just nu så datorn har inte synkat några bilder. Sååå en till bild från min och Rebekkas photoshoot
Unseen homecoming photo haha
On top of The Rock haha
Min finaste ängel
:*

Kommentera

Publiceras ej