Hej!
Förlåt för att det här med bloggen börjar bli så glest med inlägg, men har ofta inte så mycket tid och när jag har det är jag jättetrött haha.
Veckan har gått jättefort och kan inte riktigt fatta att det är söndag igen. Det har helt ärligt inte hänt något jättespännande. Vi har spelat floorhockey på Team Sports vilket är way more fun than Soccer och Football. Efter skolan har jag försökt träna, åkt hem och kollar på Harry Potter filmerna som har spelats varje dag i veckan. Annat än det har jag nästan till 100% bestämt mig för att gå med i skolans brottningslag i vinter! Har alltid velat testa någon slags kampsport, så det är ju nära nog. Alla säger också att det är världens tuffaste träning också, och kan ju inte påstå att jag är särskilt i form längre så det ska bli skönt. Får se hur pass bra jag kommer vara dock haha, men kan ju komma undan med att vara sämst eftersom jag är en utbytesstudent.
Helgen började med ett footballgame efter skolan i fredags som vi förlorade. Vi satt i ösregn och frös ihjäl, så kändes inte så värt det helt ärligt haha. Efter det hade den tyska utbytesstudenten Sebastian en filmkväll hos sig och vi var ett gäng som spelade ping Pong och FIFA(eller observerade om man är som mig och helt hopplöst dålig) och såg på en skräckfilm som hette The Posession eller nått sånt. Kollade dock inte riktigt på filmen, gömde mig mest bakom mitt här.
Igår, lördag så började jag dagen med att skypa lite. Efter det hade jag en jättelat dag ensam hemma tills Rebekka kom hem till mig och vi var lata tillsammans istället haha. På kvällen var det en träff för alla utbytesstudenter i området. Först var vi på Big Al's och åt Stromboli, och det var två till svenskar där! En kille som jag inte riktigt pratade med och sen en tjej. Pratade alltså svenska för första gången utanför Skype och det var riktigt konstigt. Behövde byta från engelska till svenska och det kändes som att det lät jättekonstigt och blev lite lättad när vi bytte tillbaka till engelska haha. Efter Big Al's åkte vi till ett Ghostship på som är typ som ett skräckhus fast på ett gammalt skepp. Var ganska läskigt men mest kul. Efter the Ghostship åkte de flesta hem till mig och hade en bonfire.
Idag kunde jag inte sova särskilt länge som vanligt utan vaknade av mig själv, och om jag får bestämma så lämnar jag inte pyjamasen alls. 
Mina nya uggs!
Vi gömde oss inne på toan under matchen i fredags 
Vi kan aldrig vara seriösa haha
FIFA 
Vi satt mest och åt chips 
Stromboli med subsauce, mmmmm

We like Stromboli
Vi försökte se rädda ut haha

Bonfire!

Kommentera

Publiceras ej