Tisdag: College T-shirt day + powderpuff game! Kallt och var trött men rolig dag.
McKennas college och även hennes tröja som hon lämnade hemma när hon skulle till Costa Rica. Inte min färg kanske haha men jag var glad ändå
Roja was in the sophmore powderpuff team. This day Seniors vs Sophmores and Juniors vs Freshmen played, Juniors and seniors won.
 
Onsdag: Decade day+powderpuff+bonfire. Vi juniors hade temat the 50's. Juniors förlorade powderpuff footballen mot Seniors(nay) och det var en jättemysig bonfire vid skolan. Efter det var vi ett gäng på stranden.
Min outfit var i princip upprullade jeans och en skinnjacka
The gang på footbollsmatchen. Från vänster: Rebekka, Claudia(brasilien), Roja, Bryan, Mic(Thailand), okänd kille i bakgrunden, Josh, Tad, Johan(Danmark) och Isak!
Me and Rebekka, notera att jag(svensken) hade mest kläder på mig av alla. Pinsamt.
Seniors vs Juniors i final. Seniors vann..
Rebekka, Mic, Claudia och Emelie(Danmark)
Jeremiah, Claudia, Bryan, Josh, Brandon, Mic, Johan, Rebekka, Isak, Roja
Brandon and Josh are so cool
Haha må vara fulaste bilden i världshistorien MEN with my fave 
The bonfire, den var större än den ser ut
Den kollapsade efter ett tag
Bekka, Claudia, Me, Emelie
The gang
Skyler is looking gangster
Brandon, Hugo(Kina) och Louis(Kina)
Haha at the beach, lite kul bild
Roja being thrown over the shoulder
 
Torsdag(idag): Gender bender or pink for breastcancer awereness. Ingen aktivitet efter skolan, så jag, Karen och Alora åkte ner downtown och deltog i en promenad "mot" bröstcancer. Det var många där och de var klädda i rosa, väldigt häftigt. De hade goodiebags, vilket var lite fancy haha. Köpte en munkjacka där det står "paint the town pink" och "turn up the pink" för att stötta. I skolan hade jag en rosa munkjacka bara, för att gender bender kändes lite tryhard. 
Min outfit of the day!
 
I helgen är det fullt upp så jag vet inte riktigt om jag kommer kunna blogga, men ska ta massor med bilder(förhoppningsvis). Imorgon är det skola, sen tänkte jag träna, sen är det homecoming parade at 5, sen "pig roast" vilket jag knappt vill veta vad det är, sen homecoming fotballgame. Temat för imorgon är skolans färger, blue and gold! På lördag är själva dansen och jag lär spendera dagen med att försöka se vettig ut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej