Hej igen!
Lovar hela tiden att blogga mer men tror inte det är möjligt haha. Nu slänger jag in ett inlägg igen iallafall. 
I måndags hade vi en halvdag. Det innebär att alla lektioner bara är en halvtimme och man får exakt ingenting gjort och slutar sen vid elva - halv tolv. Efter vi slutat åkte jag, Dana, Bryan, Brandon och Skyler till Pizza Hut och åt lunch, och sen tog vi en mini roadtrip till Luddington och handlade lite på Wallmart. Resten av kvällen tog jag det lugnt och pluggade. 
I tisdags var en vanlig skoldag, inte mycket intressant hände. Skulle vara brottning efter skolan, men det flyttades fram till idag, onsdag. Så efter skolan gick jag och Morgan, en kompis från skolan, till min värdmammas skola där hon jobbar för att hjälpa till och sätta upp för en book fair de skulle ha. Där var vi klara straxt innan 6, och efter det åkte jag, Alora, Karen och Karens mamma Joyce och åt middag ute. Kom
Inte hem förrän ca 7, halv 8 och då var jag ganska rejält trött.
Idag, onsdag bakade vi kakor tills imorgon i cooking. Imorgon ska vi ha en "booffe" med massa halloweenmat. Annars hände inte mycket kul under skoldagen. Efter skolan hade vi första brottningsträningen! Var lite skeptisk innan helt ärligt och kände mig inte i form, men vi gjorde mest olika grepp och sånt så det var inte jättejobbigt men väldigt kul. Var ju såklart inte särskilt bra, men det var väl väntat haha. Var iallafall bättre än jag hade trott, så alltid något! Var iallafall på riktigt bra humör när jag kom hem idag för första gången på ett tag, så det känns bra. Efter det har jag tagit det lugnt och ätit i princip. 
Påväg till Luddington
Roja och Brandon brottas, Dana som tar bilden och jag och Rebekka syns o bakgrunden 
Jag och Dana