Hallå!
I veckan har det varit thanksgiving break! Egentligen skulle vi ha ledigt från och med onsdag MEN tisdag hade vi vår första snowday så blev längre(yay). Måndag flöt skolan på som vanligt, skippade brottningen pga knät och inte mycket mer hände. Var ÖVERLYCKLIG när jag vaknade tisdag av att min värdpappa knackade på min dörr och sa "you can stay in bed, happy first snow day" för har varit så himla sliten haha. Så självklart sov jag bort dagen och gjorde inget produktivt alls.
I onsdags gjorde jag inte så mycket heller, köpte lite julklappar eller snarare hämtade upp och packade. På kvällen så gav vi oss iväg till min värdsyster för att bo hos henne i hennes lägenhet över thanksgiving. Hon bor i Flint vilket är en stad ca 3 timmar bort, nära där min värdmorbror bor där vi spenderade torsdag och thanksgiving. Thanksgiving var en mysig upplevelse. Det var mycket släkt, prat, kortspel och football. Och främst: mycket mat! Det serverades potatismos med gravy, kalkon, något annat kött, och lite andra blandningar med Green beans. Åt SÅ himla mycket och till och med amerikanerna skrattade åt mig. Lugnade mig inte efter maten utan fanns efterrätt med, pumpkinpie, cherry pie, Apple crisp, glass, Carrot Cake. Och ni vet ju hur det är, oartigt att inte testa allt! Nej men hade jättetrevligt och var en mysig dag.
Thanksgiving family pic

I fredags var det black Friday = världens rea! Så vi begav oss ut på ett shopping mission och var i två gallerior. Fick med mig en hel del hem, men var ganska galet med mycket folk och kläder här och där. Var en häftig upplevelse dock, önskar att vi hade det i Sverige! Vi var där tills sent och innan vi åkte hem spenderade vi lite tid på Bronners, världens största julbutik. Var jättehäftigt och extrem julstämning! Efter det begav vi oss hem och hade ett Sagan om Ringen maraton. 


Gick vilse flera gånger
De hade julkulor med god jul på olika språk samt landets jultraditioner!

Black FridayAmerican Eagle

Bath and Body works
Bronners! Köpte även "God Jul" kulan

Vs

Lindt!

Gap!

I lördags sov vi länge och packade ihop och började åka hem. Vi tog dock en liten omväg för att stanna på IHOP pannkaksställe som jag velat besöka jättelänge! Vi kom hem ca 6 och efter det gjorde vi inte så mycket förutom att packa upp.


1 kommentarer

Elin

30 Nov 2014 21:57

vilka fina bilder!

Kommentera

Publiceras ej