Hallå!

Har haft ännu en väldigt bra helg. Sen sist så har inte mycket hänt i skolan vad jag kan minnas. Nästan ingen brottning förra veckan, men nu på måndag, imorgon, börjar ju conditioning och the real deal. Ska bli kul! I fredags gjorde jag inget särskilt efter skolan, kom hem och var dödstrött och sen blev det inte så mycket mer med dagen haha. 
I lördags däremot så började jag morgonen med att skypa, vilket var mysigt. Efter det satt jag och latade mig lite till tidig eftermiddag typ då jag behövde ta tag i livet lite. På kvällen var det nämligen Cultural Cooking night för CETUSA students i området, så alla skulle laga en rätt från sitt hemland och ta med och skapa en liten buffé. Jag bestämde mig för att göra kötbullar och köpa lingonsylt till det. SÅ i ca 3 timmar från 2 till typ 7 stod jag och gjorde svenska köttbullar från scratch. Var första gången jag testade att göra dom och de blev faktiskt goda, så blev nöjd även fast det tog ohyggligt lång tid att steka alla ca 60 köttbullar då jag stekte 6 åt gången. Vid 6 började iallafall det och det blev en jättehärlig kväll med massa god mat från alla håll och kanter. De hade ett "photobooth" där alla kunde fotas tillsammans osv som vi stod framför en hel del så får se när jag får de bilderna. Tycker verkligen om alla utbytisar här, vi är ett jättehärligt gäng. Efter det så följde jag med Dana hem och sov där, vi kollade lite på film och myste helt allmänt.
Utbytissar från vårt distrikt samt några hostsisters and brothers tror jag 
Från Claudias instagram <3
En av de andra svenskarna, Clara, står brevid mig till vänster
Buffén. Mina köttbullar!
Svenska pannkakor där i hörnet nästan
Idag, söndag vaknade jag hemma hos henne och hennes värdfamilj, som är jättehärlig. Vi latade oss en hel del på morgonen och hennes värdpappa, Jim, gjorde pannkakor, potatis och bacon till frukost vilket var jäättegott. Vi myste en hel del med derad hund, som var liten och jättegullig, och vi gick också ut och fotade i snön. Och ja! Vi har fått ännu mer snö nu. Det är minusgrader och härmed har vintern börjat. Tycker det är ganska härligt faktiskt, det är inte så kallt än så det är ganska perfekt väder. Efter det åkte vi till ett litet "väsk-party" där min värdmamma Karen också skulle vara, och efter det åkte vi hem. Ikväll ska jag inte göra något alls, förutom möjligtvis plugga men det lär ju helt ärligt inte hända. 
Min favorit
Världens sötaste hund??
Kolla!! Han sov mellan mig och Dana i sängen haha, jättegosig. Han tog dock sats på mitt huvud för att hoppa från sängen på morgonen men det är en annan historia, haha.
Pose
Daana
Alla älskar Roskow
 
 

1 kommentarer

Hanna Leinonen

17 Nov 2014 19:45

Haha Lina, man kan göra köttbullar i ugn! Ett tips om du gör det igen! Vi ska ha samma sak på lördag och då ska jag också göra det, är så taggad!

Kommentera

Publiceras ej