Hallå igen!
Tänkte blogga igår men blev helt enkelt inte så haha. Vilket var lite dumt, för nu kommer jag inte ihåg vad jag har gjort haha. 
I måndags tror jag inte att något särskilt hände, det var ingen träning så åkte hem efter skolan relativt direkt. Det är i princip det jag kommer ihåg haha.
I tisdags hände lite mer så det minns jag lite bättre. Råkade lite illa ut i skolan när jag använde min mobil i klassrummet innan lektionen hade börjat, det får man tydligen inte göra och det visste ju såklart inte jag haha. Sååå jag fick den tagen och fick vara utan den halva dagen, lagom glad var jag haha. Det var under mattelektion och den läraren tyckte jag redan illa om haha, so yeah you imagine hur mycket bättre jag tycker om honom nu. Inte för att han tog telefonen, men för sättet han hanterade det. Hade iallafall en ganska dålig dag i allmänhet så valde att skippa träningen och åka hem istället. Väl hemma pluggade jag och gick en 40 minuter powerwalk, och sen tog jag det mest lugnt innan jag somnade ganska tidigt.Solnedgång och musik var helt okej

I onsdags hände inget spännande som jag minns, förutom att vi åt en äppelpaj vi hade bakar i cooking och bakade en till blåbärspaj till torsdag. I film study har vi kollar på Charlie Chaplins självbiografi eller vad det nu ska kallas, vilket är intressant. Efter skolan gick jag på träningen, och det var väldigt kul. Körde med Dana ett tag och blev väldigt flamsigt haha, sen körde jag med Morgan som har brottats förut och då blev det lite mer hårdhänt haha. Gör faktiskt ganska bra ifrån mig då och lyckades vinna över henne ett par gånger, så är nöjd! Efter det blev jag upphämtad, men spenderade tiden från 17.30-19 i en överhettad bil utanför min värdmammas jobb då hon behövde göra "ett snabbt ärende". Efter det var jag halvt döende av svält och vi gjorde tacos när vi kom hem. Efter det gick jag och lade mig tidigt. 
Idag, torsdag har jag ätit blåbärspaj i cooking, faktiskt gjort något på spanskan, fick full pott på ett quiz i matten och varit på träningen. Idag på träningen hade vi "riktiga" matcher dvs vi nybörjare fick möta de som brottats i iallafall 2 år eller mer. Fick en hel del stryk minst sagt, men de var ändå ganska förvånade att jag inte helt och håller sög så jag är ganska nöjd ändå(bara lite blåslagen haha). Efter träningen åkte jag Karen och Alora till Olesons och handlade lite mat, sen åkte vi hem och gjorde choklad chip pannkakor med bacon. Nu är jag mätt och inväntar det nya Grey's Anatomy avsnittet! 
Jag och Rebecca köpte Wrestling t-shirts
Middag!

Har för övrigt sett(på alla sociala medier som existerar) att det börjat snöa i Sverige! Lite skadeglädje att jag slipper kylan ett tag till. Men på söndag ska det tydligen snöa här, så kortvarig glädje. Ser fram emot skidsäsongen iallafall! 

Kommentera

Publiceras ej