Hej!

Förlåt för tråkiga updates om ingenting, men har helt enkelt inget att säga om USA just nu. Väntar spänt på värdfamilj, stay tuned och så får vi hoppas att något händer snart. I veckan så har jag haft ganska mycket att göra och nästa vecka så har jag nationella prov muntligt i svenska och två inlämningar. Är ganska busy minst sagt! Så har tagit en välbehövd, lugn helg med massa sömn och återhämtning. Har umgåtts med min fina mamma och syster, gått långa promenader, ätit jordgubbar med chokladfondue, solat och ätit wok. Är helt kär i wok för övrigt, sjuuukt gott. Det har iallafall varit himmelskt fint väder i Norrköping i helgen och humöret har varit på topp! 
Idag ska jag gå till gymmet och mjukstarta med en poweryoga, plugga och försöka bli klar med mitt tal(ja, är larvigt sent ute) och åka till pappa. Ska också försöka knåpa ihop en text att skicka in till Explorius som stipendiumansökan, tänker att det inte riktigt kan skada att försöka!
Hoppas att ni har världens bästa helg!

Jag och min kompis Klara var på Visualiseringcentrum på en programeringskurs typ, kunde inte motstå deras våning med inriktning rymd. Dom hade vrålsnygga hattar. 
Min fina syster och jag var på promenad också!
Jag och mamma var på promenad imorse och avslutade den med lite fika. Smoothie och sån där skum Hawaiiansk glass, som visade sig vara väldigt god.