Vet inte om jag ska vänta med att uppdatera tills det faktiskt händer något på utbytesfronten, eftersom det inte har det. Not gonna lie, har redigt med panik vid det här laget haha. Ville verkligen inte vara en av dem som får sin värdfamilj veckan innan de åker, meeen nu ser det ju inte så mycket bättre ut. Jag är ett litet planeringsfreak, vilket gör att jag är lagom stressad över det haha. 
 
Iallafall! Nu har jag ju iallafall hunnit sluta skolan och därmed är jag klar medförsta året på gymnasiet och det är ju helt sinnessjukt! Avslutningen var helt ok, inget speciellt tbh. De announcade(hellå svengelska) att vår klass vann bästa utklädning på basgruppsmästerskapen vilket var kul. Vi vann ingenting, om man inte ska dra en klassiker och säga att vi vann äran. Dagen innan hade vi en mysig grillkväll med klassen, och även efter skolavslutningen så drog vi med klassen och spelade volleyboll, åt pizza och badade. Vi avslutade verkligen  ettan på topp som klass! Sedan hade jag en mysdag som kändes sjukt välförjänt, och igår gick jag upp vääldigt tidigt och åkte och köade till One Direction. Konserten var skitbra och 5SOS var förband, så hade en grym kväll verkligen. Idag har jag fyllt 17, och myst med släkten på pappas sida. Imorgon ska jag börja jobba, så ska inte göra något särskilt ikväll faktiskt! Det var väll en snabb update på just nu. Om jag inte skriver förrän i slutet av nästa vecka så ska jag iallafall jobba och gå på bråvalla(taggaaaa)!
Några fina tjejer från klassen på grillkvällen.
Mina absoluta favoriterpersoner samt myself efter skolavslutningen!
Stod sjukt nära scenen på konserten, men såg inte så mycket pga alla kameror som ni ser på bilden haha.
 

3 kommentarer

Hanna

24 Jun 2014 13:06

Hej! Såg på fb-gruppen att du också ska åka till USA, vad roligt! Jag ska till en jätteliten stad på 900 invånare i Indiana som heter Kirklin. Tror det kommer bli sååå roligt och är mer taggad än någonsin :) Lovar att du kommer få en placering snart. Håller tummarna för att du ska bli nöjd! :D
Skulle du vilja göra ett länkbyte? KRAM

Hanna

25 Jun 2014 11:46

sv: Tack själv! :P Din länk är nu fixad! KRAM

Cecilia Höglund

07 Jul 2014 14:03

Hej!
Ska också åka på utbytesår i USA, vill du göra ett länkbyte? :)

Kommentera

Publiceras ej