Hallå! Tänkte bara slänga in en snabb notis till er som fakiskt läser och säga att jag äntligen fick min värdfamilj igår!!! Hade precis kommit in från stranden när Simeon ringde och berättade. Nu är det alltså klart, jag ska till utbyteshögkvartetet Michigan till en liten stad(ca 9000 invånare, oklart om lite eller inte) som heter Manistee och ligger typ i mitten-ish av staten. Åker från Sverige den 26e Augusti! Ska bo hos en familj (lät misstänksamt nordiskt men har inte hunnit fråga) som vekar hur mysig som helst. Den består av mamma Karen, en pappa Fred och tre värdesystrar på 19(McKenna), 22(Katie) och 10(Alora) år. Tjejen på 10 år är den enda av dom som bor hemma, men lär väl se dom två andra också! Har endast hunnit skicka iväg ett mejl och väntar på svar. 
Ska gå på Manistee High School, vilket verkar vara en relativt liten skola på ca 516 elever. Deras färger är gul(alt. guld hehe) och blå, och dom kallas "Chips" vilket är en förkortning på Chippewas vilket verkar vara Indianer när man googlar på det. 
Vet inte särskilt mycket mer än, men är iallafall jättenöjd och jättetaggad! Ska nu fortsätta googla och vila min illröda solbränna. 
Helt okej hotellfrukost!


6 kommentarer

Louise

15 Jul 2014 21:42

Grattis! Gud vad kul att du äntligen har fått värdfamilj. Jag åker också den 26e till new york så vi ses där! Åker du från Arlanda? :)

Louise

15 Jul 2014 21:42

Grattis! Gud vad kul att du äntligen har fått värdfamilj. Jag åker också den 26e till new york så vi ses där! Åker du från Arlanda? :)

Louise

16 Jul 2014 18:25

Jag åker också från Arlanda! :D

Svar: Åh vad kul, då ses vi där! :D
Lina Hellman

Sofie

17 Jul 2014 13:08

Grattis igen!! :D Låter som du kommit till ett super ställe! Och det känns så otroligt roligt att vi ska till New York tillsammans! Kram

Svar: Tack igen! :DD Ja verkligen, är jättenöjd! Ska bli jättekul i New York! Kram
Lina Hellman

Emma

19 Jul 2014 09:16

Hej! Grattis till din värdfamilj! :D
Jag ska också till Michigan, så jag tycker det vore roligt att göra ett länkbyte? :D
Hoppas allt är bra med dig!
Kramar!

Sonja Becker

22 Jul 2014 18:03

Hej! Har du lust att göra länkbyte? :)

Svar: Absolut! Länkar dig så fort jag kommer hem :)
Lina Hellman

Kommentera

Publiceras ej