Hej! Kom hem från Turkiet igår, var helt utmattad efter en hel dag av resande. Kom hem på kvällen och spenderade timmarna innan jag somnade med att packa upp. Idag åkte jag, mamma och Emma iväg till en badplats utanför stan och badade! 
Turkiet var iallafall en helt underbar resa på alla möjliga sätt. Vi gjorde knappt någonting förutom att sola, ligga och läsa och bada och det var precis vad jag behövde efter dyra veckor av jobb. Den blev ännu bättre eftersom jag fick min värdfamilj och även fick kontakt med min värdfamilj trots ostabil Wi-Fi connection. Var i något slags lyckorus, haha. Fick även ett avresedatum, 26e Augusti, och hittade flera andra som ska på samma Soft Landing Camp i New York som jag vilket är jättekul! Blev om ens möjligt ännu mer taggad, haha. 
Har som sagt mejlkontakt med familjen, och de skrev även att jag kunde hitta dem på Facebook och adda dem där, vilket jag självklart gjorde ganska direkt haha. Hade dock hittat dem på Facebook redan första dagen bara för att typ kolla lite, men då hade de ju inte ens hunnit se mitt mejl. Just nu är jag jättetaggad och glad men lite panikslagen och ledsen på samma gång. Ångrar inte på något sätt att jag valde att åka, men börjar få lite panik pga alla saker som måste fixas och ledsen eftersom jag måste lämna alla mina väldigt otroligt fina vänner plus den bästa killen någonsin. Känslorna varierar, men mest av allt är jag bara så himla taggad.
Imorgon åker jag ner/upp(föddes helt utan lokalsinne) till Amerikanska Ambassaden för att fixa med visum. Ska gå upp rövtidigt verkligen, har planerat att sitta i bilen vid 6 ungefär då jag har tid vid 9 och det tar ca 2 h att komma upp och så lär det ju också vara kö. Ska iallafall bli skönt att få det överstökat, så att jag kan börja tänka på packning osv! 
Utsikten från vår balkong!
Framför ruiner i Side
Side var väldigt fint, men fullt av väldigt envisa försäljare eller liknande haha
 
 
 

1 kommentarer

Felicia Christensen

23 Jul 2014 17:32

Härliga bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Lina Hellman

Kommentera

Publiceras ej