Hallå!
Har inget kul att skriva egentligen men kände att slänga in ett liten inlägg. Veckan har gått fort. Måndag var en vanlig dag, skoldagen flöt på. På träningen hade vi wrestle offs för de som ville vara med på meetet som var idag. De första tjejer deltog dock inte pga skulle vara en killturnering så jag och Rebekka bestämde oss för att gå ner till skolans pool och springa där. SKITSVETTIGT! Men var skönt.
Igår, tisdag, var ytterligare en vanlig dag.  Bakade bröd i cooking och började kolla på The Godfather i film study. Träningen var lätt utan sprintar eller något spring alls, bara så kallad "live Wrestling" dvs Wrestling som det vore i en match. Brottas med en tjej som heter Marie och brottades förra året, så förlorar. MEN I put up a good fight så alltid nått. 
Idag så har det varit en vanlig dag igen, inte mycket kul har hänt. Efter skolan spenderade jag minst en halvtimme hos post kontoret och höll på och försökte skicka hem mina julklappar till min familj, OCH GUD SÅ KRÅNGLIGT. Och dyrt. Tog hur lång tid som helst, men nu är de iallafall påväg så är nöjd. Efter det åkte jag hem och har tagit det lugnt, ingen träning idag pga meet. Ganska skönt. 
Oliver la sig på mig i soffan och myste. Han är liiite för stor för sånt, men mysigt ändå.
Han ändrade position hela tiden och slutade upp med mitt ansikte mosat in i soffkudden.
Danas snap från i helgen
Mer snap

Kommentera

Publiceras ej