Hej igen! Nu har jag inte skrivit något på ett bra tag och fått höra det från båda vänner och familj, så nu tar jag tag i det! Jättegulligt att ni faktiskt fortfarande tittar in. Jag lever iallafall! Har haft två långa veckor i skolan med plugg, träningar och inte mycket tid över. Om jag ska vara helt ärligt så kommer jag vid det här laget knappt ihåg vad jag gjort sen sist haha, men ska försöka summera lite.
Sen sist har jag:

* Haft mardrömsträningar som innehållit 30 min trappträning vid poolen(där det är varmt), drillar, sprintar, sprintar med objekt hållandes över huvudet och brottning i en och samma träning. 
* Sett ut filmen The Godfather i film study och haft ca 3 prov om den.
* Läst ut Great Gatsby i engelskan och haft otaliga inlämningar om den.
* Kollat på en del basketmatcher varav killarna förlorat alla matcher och tjejerna vunnit de flesta av sina(go girlpower)
* Köpt och slagit in julklappar
* Klätt en gran
* Spenderat en helg med min värdfamilj
* Tagit lov för 2 veckor
 
Inga gingantiska höjdpunkter här direkt men har gått snabbt och har haft något att göra nästan hela tiden. Har haft lov i 3 veckodagar nu och har inte åstadkommit så jättemycket. Har kollat på Scrubs, läst, umgåtts med värdfamiljen då min ena värdsyster är hemma från college. Igår var jag på filmkväll hos Izak och spelade Mario Kart, såg Carrie och Bad Grandpa(haha). Har också hunnit ha skypesamtal med min familj, vilket var jättelängesen och det var väldigt härligt. Fick se farmor och farfar i samma veva också, vilket var mysigt. Ledsamt att inte kunna vara där och fira jul, men är inte i julstämning vilket jag tror hjälper mig väldigt mycket. 
Jag ska fira jul genom att idag äta middag med vfamiljen och min vmammas mamma och moster. Imorgon ska paket öppnas och kvällen spenderas med vmammas sida av släkten med julklappslekar och chili. Dagen efter imorgon vi umgås med min vpappas sida av familjen. Sedan är julen slut för vår del. 
Dana, Sofia, Jag, Emelie, Andrew under engelskan
Matchade
Utbytesstudent träff med julklappslekar, vann en mugg som ändrar färg!
Favoriter
Lite ont efter träningen 
Trångt i bilen

Klädde granen
Spel!
Granen som sattes upp under Selighbell Parade. Ville ladda upp bilder från paraden men internet samarbetade inte så det blev inget.
 
Vill avsluta med ett GOD JUL till alla där hemma. Är inte det lättaste att hålla kontakten regelbundet och försöka leva lite här borta med, men jag hoppas att ni alla vet att jag älskar er, jag saknar er och jag tänker på er! Ha en jättefin jul med massa god julmat(setiöst, njut av köttbullarna) och härlig stämning.