Hej!

Känns som att jag har ca 0 rutin och struktur på det här med bloggandet, men det blir nog bättre när jag väl är där. Sen jag kom hem har dagarna fullproppade. Söndagen "började" med en lunch med Sara, med massor av USA-snack som var välbehövligt. Hon har för övrigt åkt nu(idag hehe) och det känns ju helt sjukt! Jag blir den sista utbytesstudenten(som jag vet om) i Norrköping som åker, och blir skittaggad när jag ser alla andra åka iväg. Efter det träffade jag iallafall min pojkvän, och drog på kvällen någon gång hem och lagade mat med min syster. Måndag åkte jag och mamma till Ågelsjön och badade, för att sedan åka och handla, för att sedan åka hem och packa upp osv. Sedan bytte jag om och halvsprang för att möta min kompis Tea på gymmet, för att sedan springa hem, duscha och byta om och sen springa iväg och träffa mina saknade tjejer. Minst sagt stressigt haha, planering är långt ifrån min starka sida. Idag har jag bara hållt på med USA-prep hittills! Har bockat av massa, massa saker som behövdes handlas innan jag åker. Handlade ett par jeans, två linnen, lite presenter till värdfamiljen, ett anteckningsblock+pennor, en "bag-tag", reseportions bodybutter, reseförpackning sminkborttagningspads och några plastmappar plus några slags klämmor att sätta ihop dom med för alla tusen papper som man behöver ha med sig. Lite av varje, helt enkelt. Efter en runda på stan så sprang jag hem för att lämna lite påsar, och sedan tillbaka till stan för att träffa pappa och handla födelsedagspresenter till mamma. Sedan sprang jag hem och sprang sedan(bokstavligt talat sprang denna gång, tidsuppfattning är inte min starka sida) till gymmet och tränade lite. Passade även på att rensa lite i garderoben precis nyss, så nu är jag helt slut.
Resten av veckan lär väl bli ganska stressig den med, men det gör inte direkt något. Har så mycket som jag vill göra och som måste göras. 
Insåg precis att jag inte har någon bild att ladda upp och att detta bara blir ett jättelångt och jättetråkigt inlägg, så förlåt hehe. 

1 kommentarer

Mimmi

06 Aug 2014 00:04

Vilket datum åker du? Jag åker på Lördag och kan knappt vänta! (3 dagar!!) Vi får ta och ses efter året och fika och prata massor! Kramar!

Kommentera

Publiceras ej