2 dagar kvar i Sverige! Har haft 3 dagar av bara massa hejdån = massa tårar. Har börjat sjunka in att jag inte kommer träffa alla på typ ett år, vilket känns helt sjukt. 
I fredags hade jag en liten grillkväll med några tjejer från skolan, och sa hejdå till en hel del fina vänner. Det var iallafall jättemysigt och pratade och skrattade mycket! Tack så mycket igen för en fin kväll till er som kom! Kändes inte alls som att det var hejdå för 10 månader.
Elin, Emelie, Tosca, Saga och Vilma(tror jag, haha jättesvårt att se)

Avskedspresent från Tea och Saga som en förberedelse för USA(tack igen:D), och mina muggar som jag var så stolt över haha
 
Igår så bakade jag och mamma rocky road-kladdkaka och blåbärskaka. Efter det hade jag en jättefin kväll/morgon med min pojkvän. Sen idag så har större delen av släkten varit här och sagt hejdå. Det var verkligen jättemysigt! 
Dekorerade min och mammas kladdkakor till den standard utbytesstudent-USA-tårtan
Fick en jättefin liten fotoplanch av kusiner och moster, som definitivt ska ner i resväskan. Fick också två marabou som också ska ner!
Fick också ett turhalsband av farmor som jag blev jätteglad för!
 
Imorgon blir ju min sista dag i Sverige tekniskt sett, och jag ska handla lite och packa en massa. Ska säga hejdå till mina tjejer och äta middag ute med min familj! Får se hur känslorna håller, haha. 
 
 
 

1 kommentarer

Moster Mia

26 Aug 2014 21:33

Det var jättemysigt att träffas <3

Kommentera

Publiceras ej