Hallå och godmorgon!
Lite klyschig rubrik, men är faktiskt väldigt glad just i detta nu. Har varit det majoriteten av tiden de senaste dagarna och har känts bra haha.
I torsdags var en vanlig dag igen. Var en helt okej dag med bench i extreme fitness, film i cooking. Efter skolan åkte jag, Dana, Izaak och Nick hem till Dana för att jag behövde duscha haha, sen åkte vi hem till Nick. Medan Nick och Dana hämtade pizza hittade jag och Izaak serien "welcome to Sweden" på tven och vi åt pizza och kollade på den. Den var faktiskt väldigt rolig! Vid 6 ungefär åkte vi till säsongens sista hemmamatch i basket, vi förlorade men var väldigt kul ändå. 
I fredags var det en vanlig dag. Blev upphämtad av min värdsyster efter skolan och var hemma en snabbis innan vi åkte tillbaka till skolan för att kolla på Aloras skolas talantshow. Var ganska gulligt haha. Efteråt åkte vi till älskade Big Al's och åt Stromboli med sub sauce. Kom hem vid typ elva och gick och lade mig nånstans där med.
Idag började jag dagen med att skypea med min saknade Elin. Sen dess har jag hunnit äta frukost och sitter och hittar bilder till Explorius Fototävling! Man kan vinna 1000 dollar!! Lär ju inte vinna, men känns ju väldigt värt ett försök. 

Övre: Emilie, jag, Dana, nick nedre: Claudia, Alexsander, Hugo

Johan från Danmark haha


Kommentera

Publiceras ej