Hallå!
Nu vecka har kommit och gått. Antingen har jag inte haft tid eller inte haft ork till att blogga, men nu ska jag försöka orka med haha. Har varit en halvt busy halvt lat vecka. Måndag hände inget särskilt, deadlifts i extreme fitness och åkte hem som vanligt efter skolan. 
Tisdag däremot så var det en basketmatch igen, vårt tjejlag hade ju kvalificerat kvartsfinal i state. Istället för att betala för bussen upp så åkte jag i Bryans bil med Ben och Johan. Vi jammade till bra musik hela vägen till mount pleasant där matchen var. Vi förlorade tyvärr matchen, men var en spännande match. Kom hem vid 12-1 nån gång. Dagen efter stannade jag hemma då jag inte mådde särskilt bra.
Torsdag gick jag till skolan igen, men mådde inget vidare. Var dock tvungen att gå eftersom att efter skolan skulle jag och min värdfamilj åka direkt Grand Rapids för att kolla på The SingOff live tour. Det tog oss ca 3 h upp dit, och showen började vid 7.30. Det var jäääättebra! Var alltså 3 acapella grupper som uppträdde, och var grymt. Kände mig som att jag var mitt i Pitch Perfect, för er som sett den. Absolut något av det bästa jag varit med om. Vi kom hem vid 12-1 och jag och min värdmamma bestämde oss för att det var bäst för mig att vara hemma idag igen eftersom jag hade gått och hostat och levt på huvudvärkstabletter hela dagen. Så nu är jag hemma! Jag vaknade vid 9 och har den dess druckit te och ätit halstabletter då min hals inte riktigt vill samarbeta. Så ska ta det lugnt idag och antagligen i helgen med.
Vår hejarklack på matchen 

Såååååå stolt att jag lärt Dana och Nick denna min haha

Allt annat än pigg påväg till Grand Rapids

Jag och Katie
McKenna, Katie, jag, Alora Hallå!
Äntligen helg. Tjuvstartade iofs helgen eftersom jag stannade hemma igår, men lika skönt med lördag ändå haha. Har iallafall haft två jätteroliga dagar! 
Torsdag var jag i skolan på förmiddagen. Vi lagade chilli i cooking, annars hände inte mycket intressant. Efter lunch satte vi oss ett stort gäng på bussen mot UP Michigan, St Maurie. Det ligger typ på gränsen till Kanada i the UP. Efter en 4-5 h bussresa var vi framme, och en spännande match slutade i 56-47 till oss vilket kvalificerade oss till state championships! Kom hem ca 2 på natten och var helt slut. 
Fredag stannade jag hemma och sov ut. Efter att ha dragit runt i huset på förmiddagen så åkte jag till skolan med skidutrustning och skidgänget åkte från skolan med buss vid 3. Vi åkte skidor från 4-8 innan bussen åkte hem och det var underbart! 10-15 plusgrader och sol, och jag åkte utan jacka och vantar. Efter skidåkningen åkte vi hem till Ben's hus och hade en filmkväll. 
Idag har jag inte gjort mycket annat än att vakna och lär inte göra mycket annat idag heller som det ser ut just nu. Men det är faktiskt väldigt skönt!Torsdag!

Szleepy
Sofia, Roja, me
Part fp the gang

Johan and his fab poses
Hej!
I brist på rubrik, haha. Men nu har första delen av veckan gått, tacka Gud. Haha nae men har inte varit hemskt. Har sovit dåligt och dragit på mig en förkylning, men det är ju inget nytt som ni säkert märkt. Börjar fundera på om jag helt enkelt är allergisk mot hunden, men sånt som märks. Måndag och tisdag var två vanliga dagar med inte mycket spännande händelser. Deadlifts i extreme fitness måndag, samt bakande av kakor i cooking. Tisdag gjorde vi koordinations övningar i extreme fitness och idag var det squats. HATAR squats. När en är otränad och inte har en stark rygg så suger Squats ordentligt. Efter skolan åkte jag och betalade för att åka med skidgänget med bussen till Crystal Mountain för att åka skidor på eftermiddagen/kvällen på fredag. Har mycket att se fram emot de närmsta dagarna! Imorgon slipper jag skolan från och med lunch då vi är ett gäng som åker med skolbussen upp till the UP(upper part of Michigan) för stt se vårt tjej basketlag spela regionals! Kommer bli ca 4-5 h med buss upp, och samma tillbaka. Så vi lär komma hem typ 2-3 på natten, och därmed slipper jag skolan dagen efter och får sova ut innan skidåkningen! Ganska perfekt. 

Oliver åt årets första glass idag! Jag med, utomhus iallafall. Åt en oreo brownie earthquake och höll på att spy pga kvantiteten MEN var väldigt värt det.