Hallå!
Tänkte blogga i helgen men har haft Internetproblem så har inte funkat. Har iallafall haft en ganska fullspäckad helg, iallafall lördag söndag. 
I fredags så slutade det med att vi fick vår snowday(yay!). Jag gjorde inte särskilt mycket, sov länge och tog en dag till att bara ta det lugnt.
I lördags spenderade jag morgonen med att städa mitt rum, packa lite inför Hawaii osv. På eftermiddagen kom Dana hit, och vi åkte och åt på pizza hut. Efter det så åkte vi hem till Louis från Kina som hade en filmkväll, var mysigt. Vi såg we are the Millers och den var rolig. Sen sov vi båda hemma hos mig.
Söndag morgon gjorde vi inte så mycket. Vi åt, och sen gjorde vi och min värdmamma lite hemmaspa med ansiktsmasker. Sen gjorde vi iordning oss och på eftermiddagen drog vi oss till bowlingbanorna i Manistee! Vi hade en CETUSA träff där så var alla utbytesstudenter i området, dvs 2 andra svenskar. Det var som en hejdå grej för Sebastian och Rebekka. Efter det åt vi iallihopa på Pizza Hut(igen hehe).
Idag, måndag hade vi massa pre exam saker. Den här veckan är nämligen alla midterm exams. Lite jobbigt, men kah bryr mig helt ärligt inte så mycket om betygen här eftersom jag inte kan tillgodoräkna något, så det kan få gå som det vill. Efter skolan var den brottning, och sen åkte jag hem och åt och tog det lugnt. 


Charmigt ;) livet som amerikan 
Jag och Julia från Italien 
Jag och Emelie från Danmark
Steffi från Tyskland 
Sebastian som snart ska hem :(
Mic från Thailand 
Rebekka <3
Sofia från Mexico
Roja
Gänget!

Kommentera

Publiceras ej