Hej! 
Vill börja med att berätta att jag nyss satt och skrev ett helt inlägg men när jag precis var klar så crashade blogg.se appen så måste börja om. Lagom glad.
Iallafall! Som rubriken säger är jag snart klar med en vecka full av midterm exams/ slutprov. Onsdag, idag imorgon består i princip av prov. Redan tisdag hade jag det första av tre delar i film study. Vårt slutprov där är baserat på den tråkiga filmen jag skrev om, Citizen Kane. Tisdag kväll spenderade jag även med att skriva en uppsats i engelska som skulle in onsdag. 
Onsdag hade jag prov i cooking och spanska. Spanska gick jättebra(vilket det borde eftersom jag läst detta redan haha) och i cooking var vårt prov att laga calzone som vart riktigt god. Onsdag hade jag även uppsatsskrivning i film study. Efter skolan åkte jag hem, för stt lite senare åka in till stan för att klippa mig!! Första gången jag går till frisören på FEM MÅNADER! Mitt hår var mycket längre än det borde varit, risigt och med kluvna toppar. Kapade iallafall av runt 2 inches, vilket jag inte riktigt vet vad det är på svenska mått men det var en hel del. 
Idag, torsdag så hade jag först 90 minuters prov i algebra 2 och sedan 90 minuter i engelska. Mycket svårare än gårdagens prov, men gick helt okej ändå. Efter proven slutade vi redan vid ca elva. Jag passade på att svänga förbi the consulor och prata om mina klasser den nya terminen. Funderar på att byta runt lite men får se hur det blir, antagligen två klasser som blir annorlunda isåfall. Efter det så åkte jag, Dana och Rebekka ner downtown och tog en "lunchfika" och fixade sen våra naglar inför Hawaii/hemresa för Rebekkas del. Efter det strosade vi runt i affärer och sen åkte jag hem. Hemma har jag sovit lite(stabilt jag vet) och tagit en dusch. Helt slut efter proven och känner mest att Hawaii inte kunde komma mer lägligt. Nästa lördag bär det av! 
Imorgon har jag lite mer prov, men är också en halvdag imorgon. Får se lite vad som händer efter det!

Fotogenisk ;)

Håret! Trivs såååå mycket bättre i kortare 
Första amerikanska "fikat"
1 kommentarer

Felicia Fischer Berg

19 Jan 2015 05:10

Hej, jag undrar ifall du är intresserad av att göra ett länkbyte? Jag är nämligen också en utbytesstudent :) Då menar jag ett länkbyte i arkivet i menyn!

Kommentera

Publiceras ej