Hallå!
Första skolveckan nästan avklarad. Har inte varit bedrövligt, har varit trött men skönt stt komma igång med träning igen. Har dock varit snöigt och kallt och SNÖDAGSMATERIAL hela veckan, men vi har inte fått någon så alla är ganska sura haha. Idag har det dock varit en rejäl snöstorm hela eftermiddagen och var livsfarligt att köra hem eftersom man knappt såg en meter framför bilen, så imorgon kan vi ju hoppas på. 
Har väl inte hänt jättemycket i veckan((vad jag minns)). Träning till 5.30 måndag tisdag, ingen träning onsdag pga ett brottnings meet för varsity(de bästa i laget) och endast en timmes träning idag eftersom det snöade så mycket. 
I cooking har vi gjort blåbärsmuffons och blondies(ljusa brownies). I engelskan har vi kollat på filmen the great gatsby eftersom vi slutförde boken innan lovet. I film study kollar vi på filmen Citizen Kane, vilket måste vara den absolut värsta film jag sett. Brukar intr tycka illa om filmer eftersom storyn oftast drar in mig ändå, men den här är katastrof. 
Annat som är aktuellt(lol) är att jag tillslut har lyckats boka klart min Hawaii resa! Så nu blir det Hawaii för mig den 24 januari-1e februari. Är minst sagt taggad! Är ett av de stället jag alltid, alltid velat besöka och nu får jag chansen. Kommer antagligen också åka tillsammans med min kompis Dana från skolan, så kommer bli jättekul! 
Nästa helg åker Rebekka och Sebastian hem, två tyskar som bara skulle stanna halva året. Känns helt overkligt, själv har man 5 månader kvar om några dagar. Så i helgen ska jag försöka se till att umgås med dom ordentligt!
Som vanligt har jag inte tagit några bilder, men här är en snapchat från idag. 

Kommentera

Publiceras ej