Hallå!
Haft en vecka, eller ja ett par dagar, med fullt upp. Tisdag var det en vanligt dag avslutad med träning, och också danska Emilies födelsedag dvs tårta under lunchmötet med vår kontaktperson! 
Onsdag, igår var det en relativt vanlig dag. Var ingen träning för att vi hade ett meet, så hann hem emellan skolan och "matchen". Hemma upptäckte jag att ett paket som mamma hade skickat hade kommit, så åt lite svensk godis(nappar) innan jag åkte iväg igen. Matchen var kul, brottades inte själv men laget gjorde bra ifrån sig. Vi mötte två olika skolor så tog ett tag, men efteråt åkte iallafall de flesta i laget till Pizza Hut. Åkte hemifrån ca 5 och kom hem 10 nån gång så tog ett bra tag. 
Idag, var det en vanlig skoldag med . Efter skolan åkte jag hem direkt så att jag kunde skypea med min lillasyster på hennes födelsedag, och även med min pappa lite. Var väldigt mysigt. Efter det har jag packat lite för Hawaii. 
På tal om det så är det mycket möjligt att detta är sista gången jag bloggar iallafall innan Hawaii. Antagligen under Hawaii också, eftersom hi lär vara upptagna. Men ska försöka ta massor med bilder som jag förhoppningsvis kan ladda upp här! Åker tidigt lördag, klockan 3 på morgonen, mot Grand Rapis flygplats. Kommer resa hela dagen. Kvällen innan är det även avskedsfest för Sebastian, så får se hur pigga jag och Dana är haha. Men är otroligt taggad!
<333


Pizza Hut

Vi hörs snart älskade Sverige vänner och familj! Hoppas ni får en fin vecka! Jag saknar er. 
Hej igen!
Tänkte blogga igår men som vanligt gick det sådär med den planen. Helgen har iallafall varit fullspäckad!
Fredag hade jag prov i team Sports och film study. Film study var väl det som faktiskt var svårt, men nu är den kursen avslutad(till min lättnad). Var en rolig kurs att ta, men var otroligt mycket att göra och kände att det inte var vad jag ville spendera mitt år med haha. Team Sports var bara leken "catch the football" i 90 hela minuter. Inte så kul men inte särskilt svårt eller jobbigt haha. Efter det var det ju en halvdag, så jag och min värdmamma och värdsyster åkte och åt på Taco Bell. Min favvoritrestaurang överlägset! Åt en jättegod quesadilla. Efter det gjorde jag några ärenden, så som att köpa en avskedspresent till Rebekka. Köpte en T-shirt med Manistee tryck och fick alla vänner att signera den, hon blev väldigt glad! Sen var jag hemma i några timmar(lite för många) innan Nick, Izak och Dana hämtade upp mig för att åka till en filmkväll som var lite som en avskedsgrej för Rebekka. Det var väldigt kul, vi åt pizza, kollade film och sen när de flesta hade gått så spelade jag, Nick och Izak mariokart och andra spel. Var lite sorgligt, men jag skulle träffa Rebekka dagen efter så höll mig samman haha.
Lördag vaknade jag, degade hemma nån timme innan jag fick skjuts in till stan för att träffa Rebekka, Dana, Roja och Sofia på The Boathouse för lunch. Efter det gick vi runt lite downtown och umgicks och dödade lite tid. Sen var det till slut dags att säga hejdå. Blev mycket tårar, men är ändå glad för hennes skull att hon får komma hem till sin familj, vet ju hur gärna jag hade träffat min. Var lite nere resten av dagen och gjorde inte mycket förutom att kolla film, the fantastic four. På kvällen åkte jag och min värdfamilj downtown och såg på bio, into the Woods. Den var lite långdragen men rolig. Var typ en mix av massa disneysagor. 
Söndag hade jag en Skype och Hawaii dag. Skypade med min pojkvän och mamma, och efter det fixade jag och min värdmamma klart allt med tider osv för lördag(åker till Grand Rapids flygplats klockan 3 på morgonen/natten..... Japp). Efter det tog jag tag i min packning och packade klart närmast allt. Åkte även in till Kmart och köpte lite saker jag behövde. Annars hände inte mycket, kollade Dexter med min värdfamilj. Det är en nu serie som jag och min värdmamma fastnat för.
Idag, måndag var första skoldagen av the second semester, vårterminen. Vi hade alla våra exams förra veckan och idag fick vi efter våra nya scheman. Mitt nya schema ser ut såhär:

1st Spanish 2
Glidarkurs, samma lärare och samma grej som förra i princip. 
2nd cooking 2
Samma som förut i princip men i denna "svårare" kurs är det mer labbar dvs mer mat! 
3rd English 3
Fortsättning från förra terminen.
4th algebra 2B
Lite svårare än förra algebra men annars samma. Ganska irriterande klasskamrater men annars så. 
Lunch
5th extreme fitness
En ny Idrottskurs. I denna kommer vi att lyfta vikter, springa och jobba med spänst. Dvs som ett gym! Det verkar OTROLIGT jobbigt men hoppas att det ska få mig i form. 
6th creative writing
I denna kurs kommer vi att skriva berättelser, poesi och massa sånt kul. Lite av en lallkurs, men det är ju så jag vill ha det. 
Seminar

Så så ser mina dagar ut! Är väldigt nöjd med mitt schema. Annars idag så var det 2h brottning och vi sprang och brottades. Åkte sen hem och middag, och nu tar jag det lugnt. 
Annat kul är väl att vi har fått 3 nya utbytesstudenter! Har inte riktigt koll på dem än men är 3 killar; en från Kina, en från Montenegro och en från Tyskland. Har 2 klasser med killen från Montenegro och 1 med den tyska killen, så ser fram emot att lära känna dom lite!  Och på fredag säger vi hejdå till Sebastian som åker hem till Tyskland lördag. Och sen på lördag åker jag och Dana till Hawaii! Så taggad!
Sista skoldagen för Rebekka 
<3
Filmkvällen, fina vänner 
Världens bästa tjejer 
<3
Gråtandes, men sista bilden med Rebekka på ett bra tag. Ich liebe dich <3