Hallå!
Ny skolvecka är över. Har inte hänt så jättemycket spännande, vad jag kommer ihåg. Har i min extreme fitness klass börjat vecka ett efter vi maxade i vikt, så har haft världens träningsvärk hela veckan. I tisdags efter skolan åkte jag, Roja, Bryan och Skyler till pizza hut och åt mat. I seminar har vi haft ACT prep hela veckan, dvs förberedelse för ACT vilket är typ som ett högskoleprov som alla juniors måste ta. Idag spenderade vi också typ 2 h av vår half day att fylla i massa papper inför provet och det måste vara det tråkigaste jag varit med om haha. Ingen av utbytesstudenterna vill riktigt ta provet eftersom det varken kommer hjälpa eller skada betyg och kommer aldrig få användning av det, men vår kontaktperson tycker att det är viktigt så inte mycket att välja på där. 
Annat som hänt är att min värdsyster, eller ja båda två som går på college kom hem igår för att stanna i nån vecka. Den yngsta av de äldsta, McKenna, har dock varit i Costa Rica i 6 månader ungefär och kom hem igår, så det var kul. Idag åkte jag, Johan, Roja och Bryan och åt taco Bell efter skolan och åt lunch. Efter det åkte vi runt ett tag och nu är jag hemma och kollar på a beautiful mind med mina äldsta värdsystrar. Ikväll ska vi på middag för att min värdmormor fyller år, ska bli mysigt. Annars har jag inte många planer!
Angående rubriken så har det hela veckan varit ungefär -20 grader som att det vore mitt i vintern. Så alla ni svenskar kan ta och uppskatta svenska värdet lite mer, tycker jag haha.
Enda bilden jag tagit inser jag nu haha,E and Roja
Hej!
Har varit en lång helg/vecka med bara en skoldag. Torsdag och fredag var snödagar och inget särskilt hände. I fredags åkte jag och min värdmamma in till stan och såg the imitation Game på bio. Den var jättebra! Rekommenderar den starkt. 
I lördags så skickade jag iväg ett paket, och drog sen snabbt hem innan jag träffade Dana och Sofia downtown för en pedikyr. Efter det vandrade vi runt lite i de få affärer som finns, det är en local chili cookout så fanns chili i nästan alla affärer. Efter ett tag träffade vi Izaak och Nick på lunch, och var med dom resten av dagen. Vi gick runt i affärer, åkte hem till Dana och spelade spel, åkte hem till Nick och åt pizza och spelade lite mer spel. Kom hem runt elva.
Idag har jag Skypeat och tagit det lugnt. Just nu kollar jag och min värdpappa på Dexter och sen lär det inte hända så mycket heller. Imorgon är det skola, om vädret vill, vill säga.
Hej!
Nu har jag börjat skolan igen efter ett lite längre lov än förväntat. 
Alla hjärtans dag var det ju snöstorm, så slutade med att vår el och värme i huset gav upp. Jag åkte därför in till Dana och sov hemma hos henne tillsammans med Vera, en kinesisk utbytesstudent. Vi kollade film och pratade och hade en mysig alla hjärtans dag kväll. 
Söndag så gick vi till kyrkan med Danas värdfamilj. Var en katolsk kyrka så gick till lite annorlunda än vad jag är "van vid" vid, från den kyrkan jag och min värdfamilj brukar gå till. Det var häftigt att se dock. Efter det åkte vi tillbaka till Dana ett tag, men både dana och jag började känna oss ganska dåliga så åkte hem ganska tidigt. Efter det så gjorde jag inte så mycket förutom att sova för att må bättre haha.
Måndag var menat att vara vår sista lediga dag, men tisdag hade skolorna problem med värmesystemet på skolan vilket inte gick ihop sig med vädret direkt så vi fick stanna hemma. Idag, onsdag, så gick vi äntligen(haha japp, äntligen) till skolan. På spanskan hade vi ett "prov" på glosor, i cooking åt vi bullar, engelska hade vi vikarie och gjorde inget särskilt, matte gjorde vi knappt något heller, maxade i Squats i extreme fitness, fabler i creative writing. Efter skolan tränade jag och Roja lite mage och nu är jag hemma och ska förhoppningsvis snart äta middag.