Hallå!
Tänkte blogga igår men hade inga bilder så jag väntade lite med det, haha. 

I söndags så var jag som vanligt i kyrkan, åkte hem och tvättade lite och åt tacos med familjen och åkte sedan tillbaka till kyrkan. De har youth group på kvällarna och då kommer det mycket fler människor än på morgonen, så det var kul. Vi lekte lekar, lyssnade på ett band som några av dom hade och sen pratade vi lite om Bibeln. Har ju inte jättemycket att bidra med i dom diskussionerna men det är intressant att lyssna, haha.

I måndags var det skola som vanligt. Vi hade ett quiz på Food and nutrition som faktiskt var relativt svårt då dom använde massa fancy ord som jag inte riktigt förstod. Sen hade jag spanska, och jag tror att jag nu är i fas. Jag började ju en vecka senare och dom har maaaaassor planerat varje vecka. I engelska läser vi vara en bok och för en Reading log än så länge. Algebra går också ganska bra. Det är en nivå av matte jag redan läst egentligen, men det är ju andra ord för allting så det är väl det största problemet. I film study ser vi på en film som heter Life is Beutiful och som handlar om när nazismen kom till Italien under andra världskriget, riktigt bra film hittills men ska tydligen bli ganska sorglig och jag är superkänslig för sånt haha. I team Sports hade vi en sub, så vi var inte överdrivet aktiva. 
Istället för seminar hade vi en essembly där vi utbytesstudenter fick presentera oss inför hela skolan! Jag var jäättenervös, men det gick bättre än väntat. Vi hade också dragkamp lärare vs elever(vi vann), och planerade inför homecoming. Efter det tränade jag, Rebekka, Bryan, Brandon och Dana i skolans gym och jag har galet mycket träningsvärk i benen. 
Alla utbytesstudenter på skolan. Vi är måånga! Länderna från vänster: Kina, Sydkorea, Kina, Vietnam(han har varit här i sex år dock haha), Thailand, Kina, Tyskland, Tyskland, Mexico, Sverige(jag haha), Tyskland, Tyskland, Danmark, Italien, Brasilien, Tyskland, Danmark, Finland, Tyskland!


Bilderna är tagna av Cathy, våran lokala kontaktperson

Idag(tisdag) hände inte mycket intressant i skolan. Vi gjorde pizza på Food and nutrition, som var vääldigt god. Lyckades få 100% på ett quiz i algebra! Efter skolan tränade jag och Revekka men vi var otroligt lata och omotiverade så gick sådär. Efter skolan förväntade jag mig en lat kväll, men våra grannar kom över och det slutade med att vi gick över till dom och kollade på deras tre veckor gamla valpar(!!!!!), hästar och åkte fyrhjuling. Riktigt kul! 
Har fått massor med komplimanger för min engelska och för min brist på dialekt! Tycker verkligen att det är jättekul, för fruktade lite att jag skulle prata svengelska. Vissa har trott att jag är amerikan, vilket är helt sjukt haha.
Valp!!
Älskade vitaminwater finns i USA! SNAPPLE OCH VITAMINWATER FINNS ÄVEN I LITERFLASKOR!!
Börjar älska jordnötssmör lite för mycket 

Kommentera

Publiceras ej