Idag har jag varit här i Manistee i en månad, och i USA lite mer än så. Åkte ifrån Sverige den 26e Augusti! Det har minst sagt varit skitjobbigt stundvis, men roligt och lärorikt. Just nu känns det som att det har gått snabbt, men gud så långsamt det har gått ibland. MEN, en hel månad nu. 1/10 månader avklarade. Är väldigt stolt över mig själv som faktiskt kom iväg och stannade kvar, för det är då inte det lättaste! Är också så väldigt tacksam för min fina familj, mina fina vänner och min fina pojkvän och för hur ni stöttat mig hittills. Är också otroligt tacksam för alla nyare men lika fina vänner som jag har fått här borta!
 

Hunnit med:

- New York med fina människor
- Flyga och mellanlanda själv för första gången
- Shoppa på Victorias Secret x antal gånger
- Ätit mängder av onyttig mat
- Börjat High School
- Gått med i samt hoppat av Cross Country laget
- Skaffat ett par Vans. Kanske inte är så amerikanskt egentligen men känns så för en conversemänniska som jag
Blivit frågad till homecoming på ett otroligt amerikanskt sätt
- Haft x antal rejäla doser av hemlängtan 
- Köpt en Samsung med amerikanskt nummer. Hatar den dock av hela mitt hjärta, iPhone över Samsung alltid
Haft så himla, väldigt roligt 
- Lärt mig att uppskatta Sverige så väldigt mycket mer
 
Fina tjejer i New York!
Åh vad jag saknar dig
Min fina familj <3
Otorligt fina vänner
Denna filur(jättegammal bild haha usch)
Första mötet med värdfamiljen. Alora till vänster och McKenna till höger
Fred, McKenna, jag, Karen och Alora påväg hem från flygplatsen!
 
 
 
 
 
Hej! 

Skulle bloggat igår men var alldeles för trött när jag väl kom hem, så det blev inget. I lördags åkte jag, Rebekka och Bryce till Traverse City(stad 1,5 h bort) för shopping! Hittade det mesta jag behövde, så blev jättebra. Hade jättekul också! Stackars Bryce fick gå med oss i alla möjliga affärer, men han verkade ha det ganska bra ändå haha. På vägen hem stannade vi på K-mart och jag och Rebekka köpte mängder med onyttigheter inför vår filmkväll. Vi åt också en cheeseburger pizza, och det var faktiskt gott. Sen hade jag och Rebekka världens mysigaste kväll/natt och kollade alla High School Musical filmer + meangirls. Vi var uppe typ halva natten för att vi ville fota soluppgången, men vi somnade innan det hände haha. Vi var iallafall helt slut dagen efter, men lyckades iallafall ge oss ut till stranden och fota lite! Runt 3 åkte jag hem och efter det fick jag inget gjort alls. 
Köpte:
 Refill för min mobil haha. Köpte för 3 månader så att jag slipper göra det så ofta.
Söt tröja, Hollister
Vans!!
Strumpor, haha
Träningslinne från Victorias Secret. Texten är en Mean Girls referens för er som kanske inte vet det haha
Träningslinne från VS också
Träningsbyxor från VS(surprise surprise)
Världens coolaste vattenflaska!
Påväg till stranden
Färgglada stolar
Stranden, Lake Michigan!
FotografeN
Tycker om mina nya skor lite för mycket
Min fina tyska vän
 
Idag inledde vi förresten Homecoming Week! Varje skoldag har olika klädteman, och idag var PJ day=pyjamas hela dagen=underbart. Sen är själva homecoming dansen på lördag. Vi hade också istället för seminar assembly och lekte massor med lekar(eller ja några elever gjorde det vill säga) som tillexempel toiletpaper dodgeball och dragkamp. Efter det så tränade jag och Rebekka, och efter det åt vi på Subway. Det skulle varit Powder Puff football game, vilket är american football men för tjejer, MEN det regnar som bara den så det blev inställt. Nu ska(eller iallafall borde) jag plugga, då jag har ett "paper"(en miniuppsats) i film study som ska vara inne imorgon. Av någon anledning så hade inte läraren sagt detta tidigare. 
All dressed up for PJ's day. Hade inte pyjamas, hade sweatpants istället just för att jag bara har ett par långa pyjamasbyxor haha
 
Imorgon är det college T-shirt day, inte lika bekvämt men får väl gå. Ska förresten snart göra ett lite bättre inlägg om skolan och vilka classes jag läser för har insett att jag varit lite oklar med det, haha. Om jag nu kommer ihåg att göra det vill säga. 
 
 
 
Hej! 
Har äntligen en lugnt fredag med bara sängliggande. Har haft fullt upp hela veckan och lär ha det i helgen med, så är faktiskt väldigt taggad på att göra ingenting. Det har faktiskt inte hänt så jättemycket "spännande" även om jag har haft fullt upp.
I onsdags var det en vanlig dag som flöt på som vanligt, förutom att vi hade två stycken brandalarm. Om ni tycker att ljudet av ett brandalarm i Sverige är jobbigt så ska ni höra detta, det låter verkligen som hundratals döende kråkor. Det var dock väldigt varmt ute, så det gjorde inte så mycket med brandalarm. Jag och Rebekka skulle egentligen tränat, meeen istället bestämde vi oss för att gå till Taco Bell. Vad vi inte insåg var att det var relativt långt dit och vi kånkade på tunga väskor. Vi hade dock extrem tur och råkade stöta på hennes värdfamilj där vi gick på motorvägen, så de skjutsade oss sista biten. Det var min första gång på Taco Bell och långt ifrån min sista. 
I torsdags hade vi lite mer brandalarm, prov i film study som gick oväntat bra och efter att vi hade tränat så åkte jag,Brandon och Bryan till McDonalds. På kvällen var det ett jv footballgame(typ det sämre laget) och efter det åkte vi ett gäng till stranden och hade kul. 
Idag så hade vi ännu fler brandalarm. Det är typ något fel på det haha, och det höll på att blinka och ringa under hela min engelskalektion när vi hade prov. Det gick dock ganska bra ändå, haha. Hade också prov i algebra som gick bra. Efter skolan så tränade jag och Rebekka och sen såg vi på ett soccergame. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och äter choklad och tar det lugnt! Fick idag reda på att mamma har skickat iväg ett paket till mig, så ser fram emot det!
Brandon is such a gangster 
Footballgame

Haha suddig bild men tycker om den ändå 

Dancing at the beach
Those moves..

Soccer!
Adore these girls 

Imorgon ska jag, Rebekka och Bryce in till Traverse City för shopping!