Hallå!
Idag är det två månader sedan jag lämnade Sverige, och som ni säkert märkt har jag haft en liten dipp i veckan då jag varit sjuk samtidigt. Slutade med att jag var hemma torsdag fredag och mår fortfarande lite halvdant. 
MEN i lördags blev jag trött på att såsa, laddade upp med massa piller och lämnade huset haha. Var ute och gick lite i skogen, sen kom Rebekka till mig och efter ett att åkte vi till Kmart för att fixa våra halloween kostymer! Det slutade dock med att vi knappt köpte något och bara använde oss av massa saker vi hade hemma. Vi spenderade hela eftermiddagen med att prova massa grejer innan vi tillslut bestämde oss. På kvällen var det ett överrasknings /halloween fest för Claudia från Brasiliens värdsyster Maddy. Det var helt okej kul, vi dansade och sjöng och umgicks med ett gäng från skolan. 
Idag drog jag mig upp tidigt för kyrkan, och efter det har jag mest degat. Har städat mitt rum och målat naglarna också, haha. Nu ikväll ska jag kolla på The Walking Dead(innan ni ser det ha ha ha) och sova.
Vi hade massa kul utklädnadet hemma
Men jag bestämde mig för Cowgirl och hon för fé
Våra outfits!

Jag, Alora och Karen redo för festen. Har klackar och därför jag ser så lång ut haha

Kommentera

Publiceras ej