Hej igen!
Lovar hela tiden att blogga mer men tror inte det är möjligt haha. Nu slänger jag in ett inlägg igen iallafall. 
I måndags hade vi en halvdag. Det innebär att alla lektioner bara är en halvtimme och man får exakt ingenting gjort och slutar sen vid elva - halv tolv. Efter vi slutat åkte jag, Dana, Bryan, Brandon och Skyler till Pizza Hut och åt lunch, och sen tog vi en mini roadtrip till Luddington och handlade lite på Wallmart. Resten av kvällen tog jag det lugnt och pluggade. 
I tisdags var en vanlig skoldag, inte mycket intressant hände. Skulle vara brottning efter skolan, men det flyttades fram till idag, onsdag. Så efter skolan gick jag och Morgan, en kompis från skolan, till min värdmammas skola där hon jobbar för att hjälpa till och sätta upp för en book fair de skulle ha. Där var vi klara straxt innan 6, och efter det åkte jag, Alora, Karen och Karens mamma Joyce och åt middag ute. Kom
Inte hem förrän ca 7, halv 8 och då var jag ganska rejält trött.
Idag, onsdag bakade vi kakor tills imorgon i cooking. Imorgon ska vi ha en "booffe" med massa halloweenmat. Annars hände inte mycket kul under skoldagen. Efter skolan hade vi första brottningsträningen! Var lite skeptisk innan helt ärligt och kände mig inte i form, men vi gjorde mest olika grepp och sånt så det var inte jättejobbigt men väldigt kul. Var ju såklart inte särskilt bra, men det var väl väntat haha. Var iallafall bättre än jag hade trott, så alltid något! Var iallafall på riktigt bra humör när jag kom hem idag för första gången på ett tag, så det känns bra. Efter det har jag tagit det lugnt och ätit i princip. 
Påväg till Luddington
Roja och Brandon brottas, Dana som tar bilden och jag och Rebekka syns o bakgrunden 
Jag och Dana
Hallå!
Idag är det två månader sedan jag lämnade Sverige, och som ni säkert märkt har jag haft en liten dipp i veckan då jag varit sjuk samtidigt. Slutade med att jag var hemma torsdag fredag och mår fortfarande lite halvdant. 
MEN i lördags blev jag trött på att såsa, laddade upp med massa piller och lämnade huset haha. Var ute och gick lite i skogen, sen kom Rebekka till mig och efter ett att åkte vi till Kmart för att fixa våra halloween kostymer! Det slutade dock med att vi knappt köpte något och bara använde oss av massa saker vi hade hemma. Vi spenderade hela eftermiddagen med att prova massa grejer innan vi tillslut bestämde oss. På kvällen var det ett överrasknings /halloween fest för Claudia från Brasiliens värdsyster Maddy. Det var helt okej kul, vi dansade och sjöng och umgicks med ett gäng från skolan. 
Idag drog jag mig upp tidigt för kyrkan, och efter det har jag mest degat. Har städat mitt rum och målat naglarna också, haha. Nu ikväll ska jag kolla på The Walking Dead(innan ni ser det ha ha ha) och sova.
Vi hade massa kul utklädnadet hemma
Men jag bestämde mig för Cowgirl och hon för fé
Våra outfits!

Jag, Alora och Karen redo för festen. Har klackar och därför jag ser så lång ut haha
Hej!
Vet att jag bloggar ganska dåligt nu för tiden, men på vardagar händer det inte så mycket. De är ju delvis mitt fel, för har gått och varit småsjuk ett tag och inte riktigt haft lust. Nu idag bröt det "äntligen" ut, mådde dåligt redan igårkväll och vaknade i natt med feber. Sååå nu ligger jag här i soffan, har flyttat ner mitt täcke och gör inget annat än att varva tv-tittande med småätande och sovande.
I veckan har jag signat upp för brottning, frysit och dagarna har typ glidit på. Har haft prov i matte som gick jättebra och ett i Film Study som inte gick lika bra. Det har börjar bli riktigt kallt, och har de senaste mornarna varit minusgrader. Vi pratade om vintern i vår grupp i cooking och förra året hade de tydligen neråt 0 grader F vilket är typ -32 grader C sååååå är inte jättetaggad på vintern haha. Dags att köpa en vinterjacka! 
Näe annars har faktiskt inte mycket kul hänt. Ska försöka krya på mig, annars har jag inte mycket planer till i helgen.
Igår

Min vy idag