Hallå!
Veckan har gått jättesnabbt och är snart fredag och behöver det så mycket! Inte för att skolan är säkert svår eller något sånt som er stackare i Sverige, behöver bara sömn haha. Även fast jag sover ca 8 timmar per natt(jag vet?? Aldrig sovit så mycket??) så är jag dödstrött hela tiden vilket jag inte förstår alls. MEN sånt är livet som utbytesstudent antar jag haha. Eller så är det bara jag. Oh well.
Har inte hänt något jättespännande i veckan vad jag kan komma ihåg. Bytte till Spanish 2 i måndags vilket har varit jättelätt men har känt mig jättemycket mindre stressad vilket är bra. Har varit typ en brottningsträning, och ett möte om brottningssäsongen. Den riktiga säsongen börjar på måndag med conditioning, vilket är typ några kolla i form dagar. Är faktiskt jättetaggad, vilket inte lär hålla så länge när vi väl börjat MEN tänker inte ge upp.
Annars har det nog inte hänt jättemycket. Imorgon ska det antagligen vara filmkväll hos Sebastian och Nick och på lördag är det ett CETUSA event där alla utbytesstudenter i området samlas och tar med lagad mat från sitt hemland så det blir som en stor buffé typ. Ska bli väldigt kul! Är två andra svenskar i mitt distrikt från en stad i närheten, Onekama, så ska bli lite härligt med svensk mat haha. 
Kvällens outfit haha, fleecebyxor. Är så himla kallt överallt.
Första snön idag btw! Får se om den stannar över natten och byggs på eller smälter bort.
Favorit

Kommentera

Publiceras ej